Ferm Living Herman

De Ferm Living Herman familie bestaat uit een diversiteit aan producten. Zo kan je er een stoel, kledingrek, maar ook diverse tafels vinden. En wat hebben zij gemeen? Een sterk staaltje puur Deens design met grafische silhouetten. Zo ook de Ferm Living Herman stoel. Hij is heel handig omdat hij door zijn ergonomische design stapelbaar is. Daarnaast weegt hij bijna niets, terwijl de rugleuning je wel genoeg steun geeft. Zelfs als je niet kunt stilzitten. Wat deze stoel uit de serie Ferm Living Herman wel heel bijzonder maakt is dat je hem door middel van de rugleuning aan het tafelblad kunt hangen.Ideaal met schoonmaken! Daarom kun je de Ferm Living Herman stoel zowel aan de keukentafel als aan de vergadertafel plaatsen. Ja, die Ferm Living Herman kan er wat van!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Ferm Living voor iedereen

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit de designbranche, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden, dus ook de producten uit de Ferm Living Herman serie.

Ferm Living Herman serie

En dat is nog niet alles. In deze Ferm Living serie kom je ook krukken tegen. En ja, ook deze (Her)mannen zijn van alle markten thuis. De Ferm Living Herman kruk bijvoorbeeld: hij heeft een helder en grafisch silhouet. En zijn gebeeldhouwde benen maken hem tot een zeer elegante man.  Deze fotogenieke Herman van Ferm Living zou zo een modellencarrière kunnen beginnen! Daarnaast is deze kruk licht van gewicht en daarom kan hij zich makkelijk aan elke situatie aanpassen. Zet hem naast je bed, voor de bank of bij je favoriete leesstoel; deze beauty doet zijn werk wel.

Ferm Living Herman bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Herman serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Ferm Living Herman serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living Herman product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.