Ferm Living kast

Een Ferm Living kast staat als een huis! Kijk maar naar de welbekende vorm van, bijvoorbeeld, de Ferm Living Studio 5 kast. Dit eikenhouten exemplaar is gemakkelijk aan de muur te bevestigen en kan ook nog eens heel veel dragen dankzij zijn stevige constructie. Met zijn zachtroze binnenkant heeft hij echter ook een soft side en die komt mooi van pas in de kinderkamer of slaapkamer. Dat geldt ook voor de Ferm Living Studio 2 kast, die even groot is als eerder genoemde wandkast. De binnenkant van deze variant is echter mintgroen in plaats van zachtroze. Dit combineert uitstekend met de donkerbruine tint van het overige materiaal: fineer van gerookt eiken.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Nog meer Ferm Living kasten

Wil je nog meer contrast tussen binnen- en buitenkant? Kijk dan eens naar de Studio 3 kast. Deze heeft een witte binnenkant en past daarom in vele interieur. De Studio 3 kast is overigens ook de grootste uit de serie met zijn hoogte van maar liefst 40 centimeter. Voor wie tot slot iets minder ruimte over heeft, zijn er de Ferm Living Studio 1 kast en de Ferm Living Studio 4 kast. Deze hebben een donkerblauwe dan wel lichtblauwe binnenzijde en zijn allebei slechts 30 centimeter hoog. Maar vergis je niet, want ook hier kun je een heleboel spulletjes in kwijt!

Officiële Ferm Living dealer

Flinders is official dealer van alle kasten van Ferm Living. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke kast van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naar boven