Ferm Living bord

Eet smakelijk! Wanneer het diner geserveerd wordt op een Ferm Living bord komt dat wel goed. Met de elegante vormen en prachtige kleuren is het een feestje om aan tafel te komen. En dan hebben we het nog niet eens over dat heerlijke maaltje wat je hebt klaargemaakt. Ook niet onbelangrijk, de borden kunnen zonder problemen in de afwasmachine. Wat wil je nog meer?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Multifunctioneel Ferm Living bord

Het strakke ontwerp van het Ferm Living Neu bord is geïnspireerd op de Duitse Bauhaus-stroming. Het bord is verkrijgbaar in twee formaten die natuurlijk ook leuk zijn om met elkaar te combineren. Het Ferm Living Buttering Board bord is niet alleen een pareltje om naar te kijken in de keuken of op tafel, maar is ook nog eens superhandig in gebruik. Je kunt deze inzetten om dat lekkere broodje te beleggen, maar het kan ook gebruikt worden als onderzetter voor hete pannen.

Ferm Living bord bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk bord van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek bord van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bord van Ferm Living, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.