Naar boven

Behang van Ferm Living makkelijk in gebruik

Het voordeel van het behang van Ferm Living is dat het wordt gemaakt van WallSmart kwaliteit (non-woven). Dat maakt het zeer eenvoudig werken met dit behang. Doordat je het behangplaksel direct aanbrengt op de muur, werkt het zeer gemakkelijk met het kwalitatieve en sterke behang van Ferm Living. Je brengt het behang zo direct aan op de muur en het is zelfs afwasbaar. Het enige wat jou nog rest is een behangprint uitkiezen die past bij de ruimte die je op het oog hebt en beginnen met het maken van een schitterende behangwand. Heb jij al een favoriet behangontwerp op het oog? 

Ruime collectie kinderbehang van Ferm Living

Op zoek naar behang voor de kinderkamer? In de collectie van Ferm Living is de kans groot dat je een geschikte behangprint vindt die past bij wat je zoekt. Om de kamer geheel naar de smaak van je kind in te richten, kun je hem of haar ook behang laten uitkiezen dat een lach op het gezicht tovert. Is jouw kind gek op dieren, schelpen, bomen of fruit? Elke behangprint is zeer bepalend voor de sfeer van een kinderkamer en brengt de fantasie van een kind tot leven. Om het geheel op elkaar aan te laten sluiten, kun je de kleuren uit het behang gebruiken op de andere wanden en de verschillende meubels die terugkomen in deze ruimte. 

Ferm Living behang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij al het behang van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living