Ferm Living Muses

Deze prachtige vazen uit de Ferm Living Muses serie voelen modern aan, maar roepen tegelijkertijd beelden op uit een ver, ver verleden. Het is een samensmelting van vroeger en nu. Het is dan ook niet gek dat ze de naam Muses aan de serie hebben gegeven. De eerste muzes komen voor in de Griekse mythologie met negen vrouwen die voor inspirerende krachten zorgden met elk een eigen specialiteit. De vazen uit de serie zijn vernoemd naar enkele van deze muzes. Wil jij meer humor in huis? Dan is het slim om voor de Muses Talia vaas te gaan: de muze van de komedie. Neem de Muses Ania vaas. Dit is de muze van de sterrenkunde wat goed van pas komt wanneer je meer te weten wilt komen over de wondere wereld buiten onze dampkring.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Ferm Living

Ferm Living is een Deens merk uit Kopenhagen. Ze hebben een erg breed en divers aanbod. Voor elke ruimte in je huis kun je eigenlijk wel bij dit merk terecht. Inmiddels worden de spullen wereldwijd verkocht en om te zorgen dat de Scandinavische stijl met invloeden uit andere landen en culturen wordt gevoed, zorgen ze ervoor samen te werken met ontwerpers uit verschillende landen. Het doel is om van een huis een echt thuis te maken compleet met alle tegenstellingen die daarbij horen. Chaos en blijheid, maar ook rust en ruimte voor reflectie. Het opzoeken van tegenstellingen zie je ook terug in het ontwerp van de Muses collectie van Ferm Living. Moderne vazen met een hint naar het verleden. Is niet elk interieur een combinatie van nieuwe spullen en spullen die ons naar ons eigen verleden terugbrengen?

Eigentijdse Muses vazen van Ferm Living

Dat deze serie zowel oud als nieuw voelt, komt voornamelijk door het materiaal. Alle vazen zijn gemaakt van wit steen, een natuurlijk materiaal dat doet denken aan oude Griekse beelden. De structuur van het materiaal is nog steeds zichtbaar, maar is wel van een matte glazuurlaag voorzien wat het een strak uiterlijk geeft. Ook in de vorm is er een interessant samenspel tussen geometrische strakke vormen en organische ornamenten die als details worden geplaatst. Het resultaat is een speelse serie. Ze staan prachtig bij elkaar, maar ook los in het interieur weten ze de aandacht te trekken. Zet de Muses Era vaas op tafel, op de kast of in de vensterbank, hij staat overal even mooi.

Ferm Living Muses bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Muses collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.