Ferm Living keuken

De keuken is vaak het centrale punt van het huis. Het is niet enkel bij feestjes de gezelligste plek, ook op de gewone dagen is het een sfeervolle ruimte. De geur van verse koffie of het avondeten op het fornuis hebben een grote aantrekkingskracht. De producten uit de Ferm Living collectie voor je keuken maken deze ruimte nog gezelliger. Want het oog wil natuurlijk ook wat. Hang bijvoorbeeld de Houten organiser wandplank boven het aanrecht. Het hout zorgt voor een warme gezellige uitstraling en het is ook nog superhandig. Je kunt er je olijfolie, peper en zout op kwijt, maar ook je verse kruiden of je soeplepel. Neem rustig een kijkje door het hele aanbod. Het kan zomaar dat je iets tegenkomt waarvan je zelf nog niet wist dat je het moest hebben.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 122 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 122 producten Terug naar boven

Ferm Living brengt balans

Dit Deense merk wil mensen helpen zich thuis te voelen in hun eigen huis. Wat iemand nodig heeft om dit zo te ervaren is natuurlijk erg persoonlijk. Door de simplistische stijl van het merk komen hun producten in verschillende interieurstijlen tot hun recht. Ook de hoge functionaliteit maakt het aantrekkelijk voor een grote groep. Ferm Living hoopt op deze manier bij zoveel mogelijk mensen de balans te brengen in een huishouden. Dit zit namelijk vol tegenstellingen. Zo zijn er drukke en blije periodes, maar ook periodes van stilte en reflectie. Dit contrast vind je terug in de vormgeving van het assortiment. Rustige kleuren worden afgewisseld met fellere kleuren. Effen vlakken worden afgewisseld met prints, en vaak is er een onverwacht detail in het ontwerp. Een fijne mix die jouw keuken vast ook een beetje beter in balans kan brengen.

Alles van Ferm Living voor in de keuken

Hoe klein of groot je keuken ook is, het is de perfecte plek om samen te komen. Bijvoorbeeld onder het genot van een kopje thee. Stop je gedroogde theeblaadjes in de Still theepot en gooi er wat kokend water bij. Deze transparante schoonheid zorgt voor een heerlijk kopje thee. Je ziet precies wanneer hij de voor jou de perfecte sterkte heeft bereikt. Wat ook heel gezellig kan zijn: samen afwassen. Zo kun je meteen even de dag doornemen met elkaar. De een wast af en de ander droogt af. Ferm Living heeft een uitgebreide collectie met de leukste theedoeken, zoals de Bridges theedoek roze. Daarmee is alles zo droog. Zorg voor een mooie plek vol in het zicht waar je de theedoek kan ophangen om te drogen. Het is net een schilderijtje.

Ferm Living keuken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living producten voor in de keuken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.