Naar boven

Ferm Living Collect

De Ferm Living Collect collectie bestaat uit prachtige lampen in pastelkleuren in verschillende vormen. De Ferm Living Dome Dark Blue hanglamp kan je helemaal naar je eigen smaak samenstellen. Het is niet alleen de kleur blauw, maar ook de fitting kies je zelf. Er zijn maar liefst twaalf variaties mogelijk. Zo kun je eigenlijk zelf bepalen hoe erg hij gaat opvallen in je interieur. Een ding is zeker, je kijkt je ogen uit. De familie bestaat ook uit de Ferm Living Dome Light Grey hanglamp en de Ferm Living Dome Rose hanglamp. Doordat de lampenkap een andere kleur heeft, krijgt de lamp alweer een totaal andere uitstraling. Heb jij je favoriet uit de familie Dome al gespot? Wij zijn in elk geval razend enthousiast! 

Sorteren op

1-18 van 18 producten

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Unieke Ferm Living Collect lampen

De vormen van de Ferm Living Collect reeks zijn kenmerkend voor deze lampen. Ben je geen fan van pastelkleuren? Dan kun je kiezen voor de Ferm Living Record Black hanglamp die gewoonweg beschikbaar is in de kleur zwart. Met de keuze voor de fitting kun je hem nog wel een uniek detail meegeven. De Ferm Living Disc Brass hanglamp en de Ferm Living Cone Light Grey hanglamp hebben een anders vormgegeven lampenkap. In totaal zijn er vijf verschillende vormgegeven lampenkappen waardoor je vast en zeker een lamp vindt die aansluit bij jouw smaak en die je elke dag een beetje blijer maakt. Het maakt in elk geval niet uit voor welke lamp je kiest, want deze lampen maken je interieur helemaal af en geven extra sfeer mee.

De Ferm Living Collect serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke poster uit de Ferm Living Collect serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Collect serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Collect lamp van Ferm Living, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.