Naar boven

Actie: -20% op selectie lampen van Ferm Living

Je ontvangt nu 20% korting op verschillende lampen van Ferm Living. De actie geldt t/m 7 november. 

Over Ferm Living

Trine Andersen lanceerde in 2005 het merk Ferm Living en had nooit kunnen voorzien dat het bedrijf jaren later wereldwijd succesvol zou zijn. Het bedrijf begon bescheiden met een klein maar excellent behangassortiment. Nadat het behang in populariteit steeg, begon Andersen met de productie van meer woonartikelen die allemaal geïnspireerd waren op Scandinavisch design. De ontwerpen zijn weelderig met prachtige patronen, zachte lijnen en rijke texturen die hen niet alleen onderscheiden, maar hen ook in staat stellen een verhaal te vertellen. Bovendien kun je de designproducten eenvoudig integreren in verschillende woonstijlen. Misschien is dat wel de reden dat Ferm Living ook internationaal zo ongelofelijk populair is? We weten het niet zeker. Wel weten we dat je bij Ferm Living altijd iets vindt dat bij jouw woonsmaak past.

Uniek en gedurfd: de Vuelta tafellamp van Ferm Living

De Vuelta tafellamp van Ferm Living kun je omschrijven als heel uniek in zijn soort. Niet alleen door de sculpturale boog die doet denken aan oude Romeinse zuilen, maar ook door het in het oog springende materiaalgebruik. Deze tafellamp van Ferm Living is net als alle andere lampen uit de Vuelta collectie namelijk gemaakt van opaalglas. Dat is een melkachtig glassoort die een bijzonder sfeervolle ambiance verspreidt. Verder is het glas voorzien van een gegolfde structuur en dat geeft elke lamp een unieke uitstraling. Bijzonder aan de tafellamp is dat deze een geïntegreerde ledlamp heeft die je met behulp van de dimmer kan afstellen. Waar je de lamp ook voor gebruikt, je creëert hoe dan ook een schitterend aanzicht.

Vuelta lampen van Ferm Living met een simplistische look

De unieke lampen uit de Vuelta collectie van Ferm Living zijn echt moderne klassiekers. Deze lampen hebben een eenvoudig ontwerp met unieke kenmerken die sfeer en aantrekkingskracht geven aan elke omgeving. De rijke en moderne uitstraling van de Vuelta lampen van Ferm Living is te danken aan de complexe structuur van het opaalglas dat uitstekend in balans is met de gouden of zilveren elementen die erin terugkomen. Deze verlichting is ook subtiel. Door de lichte ophangdraden lijken de hanglampen letterlijk te zweven. Neem bijvoorbeeld de Vuelta hanglamp 100. De wandlampen hebben geïntegreerde ledlichtbronnen waardoor je geen kabels of snoeren hoeft te verbergen. Perfect! Je hebt de keuze uit verschillende maten en vormen. Dat maakt deze collectie extra toegankelijk.

Ferm Living Vuelta bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vuelta collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.