Sorteren op

1-17 van 17 producten

Ferm Living design

Ferm Living is een Deens designlabel dat de mooiste producten produceert en verkoopt. Het is opgericht in 2006 door Trine Andersen. Zij was op zoek naar leuk en betaalbaar behang, maar kon dit nergens vinden. Toen besloot Trine Andersen zelf behang te ontwerpen en daar begon het avontuur van Ferm Living. De collectie is inmiddels uitgegroeid tot een groot assortiment designproducten. Zo heeft Ferm Living accessoires, kasten, douchegordijnen, spiegels en nog veel meer producten. Het Deense designlabel is geïnspireerd door Scandinavische invloeden en elk item heeft een leuke, vaak grafische print of vrolijke kleur. Veel creativiteit zie je terugkomen in het assortiment. Als kers op de taart biedt Ferm Living betaalbaar design.

Ferm Living tafels naar eigen smaak

De tafels van Ferm Living zijn zeer functioneel. Zo kun je ze gebruiken als keukentafel, maar bijvoorbeeld ook in de werkkamer als bureau. De Ferm LivingFlod tafel 74x180 is een versie die speciaal ontworpen is als eettafel. Het ontwerp laat je keer op keer nieuwe details zien zonder dat het je afleidt. Een diner met vrienden en familie, een gezellige zomerse borrel of een kinderfeestje: alles kan aan de Flod tafel. Het bijzondere ontwerp is robuust en elegant tegelijk, waardoor de Flod tafel eigenlijk wel bij ieders smaak past. Wie wil dat nou niet?

Ferm Living tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living
Filters
Geschikt voor
Productsoort
Eettafel Tafel
Meer tonen
Kleur
Op voorraad
Woonstijl
Prijs
>>
<<
   
Update