Naar boven

Actie: -20% op selectie lampen van Ferm Living

Je ontvangt nu 20% korting op verschillende lampen van Ferm Living. De actie geldt t/m 7 november. 

Sorteren op

1-36 van 40 producten

Ferm Living: van behang tot beddengoed

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden.

Iconisch Ferm Living kussen

Voor wie zich ook maar een klein beetje in design heeft verdiept, is een Ferm Living kussen vaak gemakkelijk te herkennen. De grafische prints en zachte pastelkleuren pik je er zo tussenuit! Het Ferm Living Spear multi kussen small is een voorbeeld van zo’n iconisch Ferm Living kussen. Okergeel, lichtgrijs en zachtroze voeren de boventoon op dit prachtige exemplaar. Heb je liever een Ferm Living kussen met wat meer pit? Dan is het Ferm Living Black Zig Zag Cushion kussen wellicht iets voor jou. Zelfs als dit Ferm Living kussen stil ligt, lijkt hij te bewegen. Maar met zijn zachte vulling van veer en dons heeft hij gelukkig ook een softe kant.

Ferm Living kussen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk Ferm Living kussen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ferm Living kussen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living kussen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Kussen
Kleur
Prijs
>>
<<
   
Update
Op voorraad
Woonstijl
Herkomst