Naar boven

Muuto Design

Het relatief jonge merk Muuto heeft het in korte tijd ver geschopt in designbranche. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten met dit Deense merk Scandinavië op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische designers de kans om in alle vrijheid nieuwe ontwerpen op de markt te brengen. Een perfect voorbeeld hiervan is de Muuto Closely Separated vaas, ontworpen door Michael Geertsen. Hij haalde zijn inspiratie voor deze vaas uit een berg afwas. Muuto timmert ondertussen hard aan de weg. Ieder jaar worden er nieuwe ontwerpen gelanceerd waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt.

Handgeblazen Muuto vazen

Dat glas en hout een match made in heaven is, bewijst de Muuto Elevated vaas. Deze vaas van Muuto is namelijk gemaakt van handgeblazen glas en heeft een onderstel van essenhout. Dit geeft de vaas een unieke look. De Muuto Elevated vaas is verkrijgbaar in het groen, grijs en roze. Hou je van combineren, dan zijn de Muuto Silent vaas large en zijn kleine broertje de Muuto Silent vaas small een goede keuze. Deze kanjers zijn ook handgeblazen en zijn ontworpen door Andreas Engesvik. Deze twee vazen zijn verkrijgbaar in de varianten grijs, groen, roze en transparant. Combineer erop los met maten, kleuren en bloemen. Zo zal je tafel nooit saai zijn.

In balans met Muuto

Met de Muuto Balance 3 vaas set ben je helemaal in balans. Deze set bestaat uit een dienblad met daarop drie fraaie vazen. Je hoeft niet bang te zijn dat je deze vazen laat vallen, ze blijven zelfs staan als je het dienblad schuin houdt. Maar niet alleen deze praktische eigenschap maakt deze vaas bijzonder. Ook het uiterlijk mag er zeker wezen. Met of zonder bloemen, deze Muuto vazen fleuren met gemak de tafel op. Een mooie variant op deze vaas is de Muuto Balance 1 vaas set. Een echte eyecatcher is de Muuto Shades vaas. Door de interessante vormen van de vaas en het mooie materiaal wordt er gespeeld met het licht. Dit geeft deze Muuto vaas een speels uiterlijk waar je niet snel op uitgekeken zal raken.

Muuto vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.