Ferm Living: hoe het ooit begon

Ferm Living is een Deens merk dat al sinds 2005 aan de weg timmert. In die tijd was Trine Andersen op zoek naar betaalbaar behang met grafische prints. Zij vond niet wat ze zocht en besloot om zelf een studio op te richten in grafisch design. Hier begon ook direct het succes van Ferm Living. Nog geen jaar later bracht zij haar eerste behangcollectie op de markt. Dit behang werd niet alleen gekenmerkt door de Scandinavische stijl, maar ook door de grafische prints. Inmiddels is dit merk niet meer weg te denken uit de designbranche. Naast behang, is het complete assortiment van Ferm Living enorm uitgebreid met verlichting, meubels en woonaccessoires. Het mag duidelijk zijn dat je je hele woning in de Scandinavische woonstijl kunt inrichten met de producten van Ferm Living.

Elegante Ferm Living Ripple glazen

Het wordt een feestje om uit de glazen van de Ferm Living Ripple glas set van 4 te drinken. Los van het feit dat het stijlvolle items zijn, kun je er ook heerlijk uit drinken. En heb je al eens goed gekeken naar de glazen? Ze zijn stuk voor stuk uniek doordat ze net wat anders zijn vormgegeven. De vier glazen zijn gemaakt van mondgeblazen glas. Het voordeel is dat je deze glazen zonder problemen in de vaatwasser kunt doen en toch blijven ze mooi. Dat mag je ook verwachten natuurlijk. Om het plaatje compleet te maken, komt de karaf goed van pas bij deze glazenset. Ben je fan van champagne? Dan mag de Ferm Living Ripple champagne glas set van 2 niet ontbreken in je woning. Met de glazen uit deze set maak je indruk en niet geheel onbelangrijk: je champagne zal nog lekkerder smaken wanneer je het uit zo’n stijlvol champagneglas drinkt.

Ferm Living Ripple bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ripple collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.