Muuto Restore

De Muuto Restore collectie stelt je voor aan een aantal fantastische opbergers in verschillende formaten en kleuren. Met de Muuto Restore opbergmand kan de grote schoonmaak in elk geval beginnen. Wij begrijpen maar al te goed dat opruimen vast niet je hobby is, maar met deze opbergmand(en) wordt opruimen leuk. Dit komt onder andere door alle vrolijke kleurtjes waarin hij verkrijgbaar is en het fraaie ontwerp. Deze opbergmand is 48 centimeter breed, 35 centimeter diep en 23 centimeter hoog. Hierdoor ben je er in elk geval zeker van dat je er een stel van je tijdschriften, folders en kranten in kwijt kunt. Door deze spullen kan een ruimte soms net wat rommelig ogen. Met de Muuto Restore opbergmanden is dat verleden tijd. Wil je de andere opbergers ook zien? Bekijk dan het complete aanbod.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Muuto design

Ruim tien jaar geleden richtte het Deense ontwerpersduo Peter Bonnén en Kristian Byrge in 2006 het Deense Muuto op. De naam Muuto is Fins en staat voor 'nieuw perspectief'. En dat is wel te zien aan de ontwerpen van dit merk. De ambitie van deze heren is om de Scandinavische designwereld een ander gezicht te geven ofwel een nieuwe impuls. De collectie wordt niet voor niets aangevuld met avontuurlijke en innoverende ontwerpen die een aanwinst zijn voor je interieur. Dit merk mag je ook niet missen als we het hebben over Deens design. Zij geven jonge ontwerpers uit Scandinavië de kans om nieuwe ontwerpen te bedenken en maken. Jaarlijks wordt de collectie aangevuld met nieuwe, speelse en buitengewone ontwerpen. Een mooi voorbeeld daarvan is de Muuto Restore serie. Lees hier tips voor een opgeruimd huis.

Opruimen met de Muuto Restore opbergers

We stellen je ook graag voor aan de grootste van het stel: de Muuto Restore Round opbergmand. Zo kun je vast een extragrote schoonmaak inplannen. Deze opbergmand heeft een diameter van 52 centimeter en gaat 23,5 centimeter de hoogte in. De opbergmanden uit deze collectie zijn een genot om naar te kijken en ondertussen ook nog hartstikke functioneel. Wie wil dat nou niet: zo'n aanwinst in huis? Degenen die niet zoveel rommeltjes in huis hebben, kunnen voor de Muuto Restore Tray opbergbak gaan. Deze is een tikkeltje kleiner met een breedte van 31,3 centimeter, een diepte van 38,8 centimeter en een hoogte van 12 centimeter. Kun je niet kiezen? Dan kun je deze ontwerpen heel goed met elkaar combineren. Ontwerper Mika Tolvanen stelt de grote schoonmaak hoog in het vaandel en daar helpen deze ontwerpen uitstekend bij.

Muuto Restore bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Restore collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.