Naar boven
Sorteren op

1-36 van 41 producten

Muuto

Het relatief jonge merk Muuto heeft het in korte tijd ver geschopt in designbranche. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten met dit Deense merk Scandinavië op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische designers de kans om in alle vrijheid nieuwe ontwerpen op de markt te brengen. De eerste designs zijn inmiddels gelanceerd door topontwerpers als Norway Says, Harri Koskinen, Form Us With Love en Louise Campbell. Muuto timmert ondertussen hard aan de weg. Ieder jaar worden er nieuwe ontwerpen gelanceerd waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt.

Een Muuto lamp: simpel met een eigentijdse twist

Een Muuto lamp kan worden omschreven als eenvoudig doch verrassend. Een ultiem voorbeeld hiervan is de Muuto Unfold hanglamp gemaakt van rubber. Zeker in de keuken is deze Muuto lamp een veel geziene gast. Ondanks dat het design van deze Muuto lamp is geïnspireerd op de klassieke industrielampen, is de lamp een warme en moderne toevoeging aan je interieur. Ook bij deze lamp is er genoeg keuze qua kleur. Deze Muuto lamp is namelijk verkrijgbaar in de volgende kleuren: blauw, geel, grijs, lichtgrijs, paars en zwart. Andere toppers zijn de Muuto Leaf vloerlamp LED en de Muuto Pull vloerlamp. Beiden zijn relatief nieuw en blinken uit in hun simpele vormgeving.

Pareltjes voor op tafel

Zoek je een lamp om die grote eettafel wat op te fleuren of om te lezen aan je bureau? Met een Muuto lamp zit je geheid goed! De Muuto Wood tafellamp is ongetwijfeld het noemen waard. Doordat deze Muuto lamp het ontwerp van een tarditionele lamp aanhoudt maar gemaakt is van hout is deze lamp verrassend stijlvol. De lamp heft een verstelbare hoogte en is gemaakt van grenenhout wat is gebleekt. Een houten lamp saai? Dat is zeker niet het geval, want de kunststof snoer is verkrijgbaar in drie verrassend mooie kleuren, namelijk groen, oranje en wit. Een andere eyecatcher voor op je tafel of bijvoorbeeld in de boekenkast is de Muuto Up tafellamp. Bij deze Muuto lamp kun je door te draaien aan de trechtervormige kap de lamp dimmen. Deze Muuto lamp is verkrijgbaar in grijs, groen en wit.

Muuto lamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Muuto