Muuto vloerkleden

Een Muuto vloerkleed is de ideale kandidaat om van je vloer een eyecatcher te maken. Ze zijn namelijk heel bijzonder: gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol en hebben ingewikkelde weeftechnieken. Neem het Muuto Varjo vloerkleed 170x240. Dit mooie tapijt van Muuto zit complexer in elkaar dan je op het eerste moment denkt. De eerste laag is een opvallend gekleurd blok. Wanneer je beter kijkt, zie je een ingewikkeld visgraatpatroon ontstaan. Door de verschillende lagen wordt een driedimensionaal beeld geschapen. Vandaar dat het Muuto tapijt Varjo, Fins voor schaduw, heet. Het Varjo tapijt van Muuto is beschikbaar in 4 kleuren: zand, grijs, blauw en tangerine. Ook is hij leverbaar in een groter formaat: Muuto Muuto Ply vloerkleed 200x300 Ply vloerkleed 200x300. Genoeg keuze dus!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Muuto Design

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar ‘Muutos’ zoveel betekent als ‘nieuw perspectief’. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië dan ook op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en natuurlijke ontwerpen, zoals de Muuto vloerkleden.

Traditioneel geweven Muuto vloerkleden

Wat dacht je van de Muuto Ply vloerkleden ontworpen door Margrethe Odgaard? De in Scandinavië zeer bekende ontwerpster werkt het liefst met traditionele weeftechnieken, want waarom zou je een perfect proces nog moeten optimaliseren? Neem het Muuto Ply vloerkleed 200x300, dit functionele tapijt is door het weefproces van hoge kwaliteit en van een tijdloze klasse. Het Muuto vloerkleed is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol en verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren. Een ding is duidelijk: met een Muuto vloerkleed haal je oprecht iets bijzonders in huis. Wat dacht je van het grote Pebble vloerkleed 200x300. De zachte wollen lussen die je op het vloerkleed vindt, zijn geïnspireerd op het gevoel van wandelen over een kiezelstrand.

Muuto vloerkleed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elk Muuto vloerkleed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek vloerkleed van Muuto en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto vloerkleed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.