Muuto vloerlampen

De Muuto lampen collectie is verantwoordelijk voor het eerste internationale succes van het design merk Muuto. Een Muuto vloerlamp is schitterend, speels en absoluut niet standaard. Precies wat je van Muuto kunt verwachten. Als je op zoek bent naar een bijzondere vloerlamp, dan ben je bij Muuto dus op het juiste adres. Neem bijvoorbeeld de Muuto Leaf vloerlamp LED. Deze vloerlamp van Muuto is ontworpen door de Zweden Broberg & Ridderstråle. Een blad en een tak zijn in de Leaf vloerlamp van Muuto teruggebracht tot abstracte vormen. Het blad zorgt voor het licht, de tak voor een solide frame. Dankzij de duurzame LED-verlichting gaat deze lamp langer mee dan maar één seizoen, en hoef je niet bang te zijn voor bladverlies. Een ding is duidelijk: de Muuto vloerlampen zijn stuk voor stuk bijzonder!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Muuto Design

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar ‘Muutos’ zoveel betekent als ‘nieuw perspectief’. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië; dan ook op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en natuurlijke ontwerpen, zoals de Muuto vloerlampen.

Muuto Tip en Post vloerlamp

Naast het frisse, jonge blaadje is er in de collectie vloerlampen van Muuto ook een modern, volwassen ontwerp: de Muuto Tip vloerlamp. De Tip Vloerlamp van Muuto is ontworpen door de meest besproken, Zweedse designer van dit moment: Jens Fager. De Tip Vloerlamp is ontstaan vanuit het concept om de lamp naar zijn meest essentiële vorm terug te brengen. Vandaar dat de lamp een minimalistisch, simpel en functioneel ontwerp heeft. Toch is er veel aandacht aan details geschonken waardoor deze vloerlamp nu een prachtig licht de ruimte in kan schijnen. En wat dacht je van de Muuto Post vloerlamp? De Muuto Post vloerlamp is ontworpen door Rachel Griffin en mag niet in het rijtje ontbreken.

Muuto Pull vloerlamp

De Muuto Pull vloerlamp is ontworpen door Whatswhat. Whatswat is een designstudio uit Stockholm die in 2010 de Muuto Talent award, en in 2012 de Elle Interior award heeft gewonnen. De Pull vloerlamp van Muuto is een mooi voorbeeld van Scandinavisch design. De hoogte waarop je de kap van de vloerlamp vastzet, bepaal je zelf door te spelen met de lengte van het snoer. De Muuto vloerlamp heeft door de combinatie van zijn witte en naturelle kleuren met de gebruikte materialen van essenhout, kunststof en textiel een prettig natuurlijke uitstraling. Precies de reden waarom de vloerlamp van Muuto zich thuis voelt in ieder interieur!

Muuto vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp van Muuto en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.