Naar boven
Sorteren op

1-36 van 48 producten

Mooi van Muuto

Het relatief jonge merk Muuto heeft het in korte tijd ver geschopt in designbranche. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten met dit Deense merk Scandinavië op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische designers de kans om in alle vrijheid nieuwe ontwerpen op de markt te brengen. De eerste designs zijn inmiddels gelanceerd door topontwerpers als Norway Says, Harri Koskinen, Form Us With Love en Louise Campbell. Muuto timmert ondertussen hard aan de weg. Ieder jaar worden er nieuwe ontwerpen gelanceerd waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. Zo kwamen er in 2012 twee belangrijke ontwerpen bij: de Nerd productfamilie en Visu serie. Inmiddels vormen zij de hoeksteen van de stoelencollectie van Muuto.

De Muuto Fiber Familie

De Muuto Fiber serie is een prachtige reeks eetkamerstoelen van het Deense duo Iskos-Berlin. Het is een mooi gevormde Muuto stoel waarbij elke lijn en elke ronding voor optimaal zitcomfort zorgen. De kuip van de Muuto Fiber serie is gemaakt van recyclebaar kunststof en houtvezels. De naam is dus niet zomaar gekozen! Om aan ieder zijn wensen te kunnen voldoen, kent de Muuto Fiber collectie oneindig veel mogelijkheden om je stoel te personaliseren. Zo kun je kiezen uit vier verschillende onderstellen: houten poten, stalen poten, slede-onderstel en draaibaar onderstel. De Muuto Fiber Wood stoel is met zijn houten poten de meest gekozen stoel uit deze collectie. En terecht, want de vrolijke combinatie van hout en kunststof past in bijna ieder interieur! Wie een minimalistisch ontwerp de voorkeur geeft, doet er goed aan de Muuto Fiber Tube stoel of de Muuto Fiber Sled stoel te bestellen. De slanke, stalen poten van deze eetkamerstoelen zorgen voor een elegante uitstraling.

(S)toffe stoel

Maar dat is nog niet alles! Je kunt de zitting van jouw Muuto Fiber stoel bijvoorbeeld laten leveren in verschillende kleuren. En of dat nog niet genoeg is, kun je ieder ontwerp uit de Muuto Fiber serie laten bekleden! Je hebt hierbij de keuze tussen stof en leder in diverse kleuren. Wat dacht je van een sjieke, zwartlederen Muuto Fiber Sled gestoffeerde stoel? Of een Muuto Fiber Wood gestoffeerde stoel met zachte, bordeauxrode bekleding? Met de Muuto Fiber Swivel gestoffeerde stoel zit je niet alleen heel comfortabel, maar kun je ook nog eens 360° draaien. Tot slot is er de Muuto Fiber Tube gestoffeerde stoel, de ‘luxe’ versie van de meest basic stoel uit deze bijzondere collectie. Het is overigens wel oppassen geblazen, want wie op deze Muuto stoel plaatsneemt, komt er liever nooit meer vanaf…

Muuto Fiber bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto Fiber stoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto Fiber stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto Fiber stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.