Muuto Stacked 2.0

De Muuto Stacked 2.0 collectie past perfect bij een flexibel interieur. Je kunt deze kasten mixen en matchen zoals jij het wilt. Er ontstaat een eindeloze hoeveelheid combinaties, waardoor je de kast helemaal naar jouw hand kunt zetten. Wil je bijvoorbeeld op een originele manier je favoriete woonaccessoires presenteren? Dan is een Muuto Stacked 2.0 kast medium kast echt iets voor jou. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en materialen: van wit MDF tot naturel eikenfineer. Het medium formaat in eikenfineer is ook verkrijgbaar met een groen of grijs backboard. Je ziet het: de Muuto Stacked 2.0 serie is stapelgoed in flexibiliteit!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-27 van 27 producten Sorteren op 1-27 van 27 producten Terug naar boven

Nieuw perspectief van Muuto

Het Deense merk Muuto is in 2006 opgericht door Kristian Byrge en Peter Bonnen. Ze halen de inspiratie voor hun merk uit het Finse woord Muutos, wat 'nieuw perspectief' betekent. De naam staat symbool voor de ambitie die beide heren hebben: ze willen de Scandinavisch designwereld een nieuwe impuls geven. Deze twee pioniers zijn niet bang om Denemarken prominent op de kaart te zetten met vernieuwende designs. Ze werken samen met bekende ontwerpers zoals Harri Koskinen, Louise Campbell, Form Us With Love en Norway Says. De collectie van Muuto breidt zich steeds verder uit, zoals met de Muuto Stacked 2.0 serie: een innovatief ontwerp om je eigen persoonlijke kast te maken.

Stacked 2.0

De uiterst populaire Stacked serie van Muuto kreeg in 2018 een opfrisbeurt. De elementen van MDF hebben een betere lakbescherming gekregen en zijn nu nog beter bestand tegen krassen en deukjes. De essenhouten elementen zijn vervangen voor eikenfineer en hebben daardoor een luxe uitstraling. Bij elk element krijg je 2 clips zodat je de kast stevig met de andere elementen kunt verbinden. Daarnaast heeft het kleurpalet ook een update gekregen. Wij weten zeker dat de Stacked 2.0 serie er weer jaren tegenaan kan. Let op: we raden het af om oude elementen te combineren met nieuwe Stacked 2.0 elementen.

Muuto Stacked 2.0: lekker luchtig

De Muuto Stacked kasten zijn verkrijgbaar zonder backboard, waardoor je ze perfect kunt plaatsen tegen een felgekleurde muur of een wand met een mooi behang. Je creëert zo de gewenste opbergruimte, zonder dat je de muur bedekt met een massief meubelstuk. De Muuto Stacked kast small is langwerpig van vorm, en de keuze is aan jou of je hem horizontaal of verticaal plaatst. Voor een speels effect combineer je deze kast met de Muuto Stacked kast medium en de Muuto Stacked kast large. En de indeling? Daarover heb jij zelf de regie! Ben je uitgekeken op je oorspronkelijke lay-out, dan kun je je Muuto Stacked 2.0 kast heel eenvoudig anders indelen.

Kleur in je kast

Wil je met je kast juist wat kleur in je huis brengen? Kies dan voor de Muuto Stacked kast met backboard medium. Dit formaat kunnen we leveren met een groen of grijs backboard. Er is dus altijd een kleur die bij je past. Wil je wel een backboard maar liever geen kleur? Geen enkel probleem: alle formaten van de collectie, waaronder de Muuto Stacked kast met backboard small en de Muuto Stacked kast met backboard large, zijn verkrijgbaar met een neutrale achterplaat. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren clips om de kast mee te verstevigen. Zo'n klein kleuraccent zorgt voor een subtiel maar spannend effect. Natuurlijk kun je alle elementen van de Muuto Stacked serie met elkaar combineren. Speel dus gerust met licht, lucht en kleur: kies bijvoorbeeld voor een half open en half dichte achterkant. Hoe voelt dat, om een designer te zijn?

Muuto Stacked 2.0 bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto Stacked 2.0 kasten. Dat betekent dat wij elke Muuto Stacked 2.0 kast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Muuto Stacked 2.0 serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Muuto Stacked 2.0 collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.