Muuto Loft

De Muuto Loft collectie brengt je right back naar de schoolbanken. Maar nu zonder een stoffige leraar, zweterige medeleerlingen en piepende krijtjes waar je armharen van omhoog gaan staan. Hoe is dat mogelijk? Door een stoel te maken waar je gelijk verliefd op wordt. Neem de Muuto Loft gestoffeerde stoel. De houten, licht achteroverhellende rugleuning met zijn rechthoekige vorm zorgt voor instant nostalgische gevoelens en de zachte zitting voor instant comfort. Bovendien heeft deze hele collectie een gepoedercoat, mat frame: vriendelijke luxe gegarandeerd. Die schoolbankenherinnering is ineens een stuk romantischer, toch?

Actie: -20% op de vazen van Muuto

Je ontvangt nu 20% korting op de vazen van Muuto. De actie geldt t/m 31 mei.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Scandinavisch design van Muuto

Het Deense merk Muuto is in 2006 opgericht door de vrienden Kristian Byrge en Peter Bonnen. Ze halen de inspiratie voor dit merk uit het Finse woord Muutos, wat 'nieuw perspectief' betekent. De naam staat symbool voor de ambitie die beide heren hebben: ze willen de Scandinavisch designwereld een nieuwe impuls geven. Deze twee pioniers zijn niet bang om Denemarken prominent op de kaart te zetten met vernieuwende designs. Ze werken samen met bekende ontwerpers zoals Harri Koskinen, Louise Campbell, Form Us With Love en Norway Says. De collectie van Muuto breidt zich steeds verder uit. De Loft serie is daar een voorbeeld van. In deze serie vind je zowel stoelen als barkrukken die allemaal hetzelfde dessin bevatten en waar je toch de mogelijkheid hebt om je eigen smaak hierop toe te passen.

Genieten stijgt naar grote hoogte

Bij het woord barkruk is het gedachtebruggetje naar een bruin café met net zulke bruine barkrukken snel gemaakt. Ronde, afgesleten houten zitting en vier poten met bogen erin verwerkt. De Muuto Loft barkruk is dan ook (letterlijk) een breath of fresh air. Deze collectie bestaat uit vier broers en zussen, waaronder de Muuto Loft barkruk 75cm en de Muuto Loft barkruk 65cm. Het gepoedercoate frame en de houten rugleuning en zitting zorgen voor een back to school-effect zonder dat je daadwerkelijk terug naar school hoeft. Alleen maar pluspunten dus: wel de nostalgie en niet het huiswerk. Deze barkruk is een aanwinst voor iedere breakfast bar, hogere eettafel of je eigen bruincafé. Cheers, hè en wel op deze barkruk.

Muuto Loft bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Loft collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Muuto. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.