Naar boven
Sorteren op

1-32 van 32 producten

Mooi van Muuto

Het relatief jonge merk Muuto heeft het in korte tijd ver geschopt in designbranche. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten met dit Deense merk Scandinavië op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische designers de kans om in alle vrijheid nieuwe ontwerpen op de markt te brengen. De eerste designs zijn inmiddels gelanceerd door topontwerpers als Norway Says, Harri Koskinen, Form Us With Love en Louise Campbell. Muuto timmert ondertussen hard aan de weg. Ieder jaar worden er nieuwe ontwerpen gelanceerd waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. Tot nu toe is iedere Muuto bank die aan het assortiment werd toegevoegd, een regelrechte hit geweest. Dat belooft veel voor de toekomst!

Deze Muuto bank gaat de wereld over

Ben je op zoek naar een Muuto bank met een bijzondere achtergrond? Dan is de Oslo Sofa bank tweezitter wel iets voor jou. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt deze Muuto bank gemaakt aan de westkust van Noorwegen. Maar dan zijn we er nog niet! De Oslo Sofa wordt vervolgens in Denemarken gestoffeerd om ten slotte af te zakken naar de gezelligheid van de Nederlandse huiskamers. Met zijn vriendelijke rondingen en vrolijke kleuren, is deze Muuto bank hier meer dan welkom. Zijn er sowieso altijd veel vrienden welkom bij jou, dan kun je de Oslo Sofa bank driezitter overwegen. Deze is maar liefst 50 centimeter breder dan de tweezitter, zodat je er iedereen op kwijt kunt.

Ultieme ontspanning

Muuto maakt het je graag makkelijk. Neem nu de Muuto Rest Sofa: de naam zorgt ervoor dat je precies weet wat je hoort te doen op deze Muuto bank. De dikke kussens en brede armleunigen nodigen je uit om alles te laten vallen en heerlijk onderuit te zakken. Deze Muuto bank is standaard leverbaar in zes verschillende stofsoorten, maar op aanvraag is er nog veel meer mogelijk. Voor wie de Rest Sofa nog een maatje te bescheiden vindt, is er de Soft Blocks sofa driezitter. Deze gigantische Muuto bank is maar liefst 260 centimeter breed en, niet geheel onbelangrijk, meer dan een meter diep. Daar kun je dus heerlijk in wegkruipen! De Soft Blocks bank is ook als tweezitter leverbaar en een bijpassende poef is tevens verkrijgbaar. Maak je woonkamer compleet met deze speelse, zachte Muuto bank!

Muuto bank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast banken heeft Muuto ook prachtige stoelen, tafels en kasten.

Muuto