Muuto Base

De tafels uit de Muuto Base collectie vormen een goede basis in jouw dagelijkse leven. Deze serie laat je een aantal prachtige tafels zien in verschillende vormen, kleuren en formaten. Zo zit er vast een exemplaar bij die in jouw woning tot zijn recht komt. Aan tafel lees je je favoriete boek, doe je je dagelijkse werkzaamheden en maak je er een gezellige avond van met vrienden en familie. Ga jij voor ronde tafels? Met de Muuto Base tafel rond zwart 110 haal je net wat meer gezelligheid in huis door de vriendelijke vorm. Een stoel waar je met gemak vier stoelen omheen zet. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere stoelen erbij te pakken. Lekker knus dineren met de mensen waar jij om geeft. Heb je een licht interieur, dan wil je misschien ook wel een lichte tafel? Dan past de Muuto Base tafel rond wit 110 misschien wel bij wat je zoekt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Muuto design

In 2006 richtte het ontwerpersduo Peter Bonnén en Kristian Byrge het Deense designlabel Muuto op. Maar waar komt de naam dan vandaan? Dat is vrij simpel uit te leggen. Het woord 'Muutos' betekent in elk geval 'nieuw perspectief'. En dat is nou net wat de visie van deze heren ondersteunt. Zij hebben de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven door innoverende, avontuurlijke ontwerpen te creëren. Zij geven jonge, talentvolle Scandinavische ontwerpers de kans om het ontwerpersteam van Muuto te versterken en hun originele ideeën door te ontwikkelen. Elk jaar laat Muuto je weer verrassen met een prachtige collectie nieuwe producten. Norway Says, Form Us With Love en Louise Campbell zijn enkele gerenommeerde, Scandinavische ontwerpers waar Muuto mee samenwerkt.

Een Muuto Base tafel van formaat

Heb je regelmatig veel familie en vrienden over de vloer? Dan kan de Muuto Base tafel 250x90 je goed van dienst zijn. Deze tafel past helemaal in het plaatje van Muuto thuis. Het typische Scandinavische design zie je duidelijk terug. Van deze minimalistische aanwinst heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Zet er een stel prachtige stoelen omheen en het plaatje is compleet. Door de grootte van de tafel plaats je eenvoudig zes stoelen eromheen. Als je de koppen van de tafel ook gebruikt, kun je er gerust nog twee stoelen bijzetten. De woonkamer, eetkamer of werkkamer houden zich aanbevolen voor deze beauty. Andere tafels van Muuto voldoen misschien ook wel aan jouw wensen.

Muuto Base bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Base collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.