Muuto Design

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar 'Muutos'; zoveel betekent als 'nieuw perspectief'. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië dan ook op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en karakteristieke ontwerpen.

Uitnodigende Muuto Outline banken

De dunne aluminium poten geven de bank een lichte en elegante look. Heb je een wat kleiner huis? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de lichtere variant. Zo oogt je kamer in elk geval niet meteen heel vol, maar wel stijlvol. De tweezitter heeft een lengte van 170 centimeter, een breedte van 84 centimeter en een hoogte van 69,5 centimeter. Past dit in jouw straatje thuis? Mocht dit voor jou een ietwat kleine bank zijn, wees dan niet getreurd. De Muuto Outline bank 3-zits staat al op je te wachten om van top tot teen bekeken te worden. Hij biedt in elk geval zitruime voor drie volwassenen personen, maar als je graag voor wat knusser gaat dan kan er nog wel een vierde persoon bij. Je kunt natuurlijk ook heerlijk in je eentje genieten van de ruimte op de zachte kussens. Voor de bekleding van de banken heb je de keuze uit verschillende stoffen (en kleuren) waaronder het welbekende Kvadrat.

Muuto Outline bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle Muuto Outline banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto Outline bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Muuto Outline bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.