Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Muuto: nieuw perspectief

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar ‘Muutos’ zoveel betekent als ‘nieuw perspectief’. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië dan ook op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en excentrieke ontwerpen, zoals de Muuto kandelaars.

Aluminium Muuto kandelaars

Naast de rauwe Muuto kandelaar, zijn er ook gladde, gestroomlijnde kandelaars van Muuto. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Muuto Float kaarsenstandaard. Deze kaarsenstandaard lijkt zo over je tafel te zweven. Erg handig aan deze kandelaar van Muuto is ook dat je geen last zult hebben van druppels kaarsvet op je mooie tafel. Ook kan je er ook voor kiezen de standaard te gebruiken voor het tentoonstellen van kleine souvenirs. Of de pyromaan in jezelf naar boven halen door er nog wat waxinelichtjes op te zetten. Tot slot is deze Muuto kandelaar ook leuk in combinatie met andere kleuren. Nog zo’n mooie aluminium kandelaar van Muuto: de Muuto The Grip kandelaar. Deze kandelaar is misschien niet het grootste item in jouw huis, zijn persoonlijkheid is daarentegen sterk aanwezig. De Muuto kandelaar is een opvallende verschijning in ieder interieur, je zou in eerste instantie namelijk niet zeggen dat het een kandelaar is. Hij doet het goed in z’n eentje maar is net zo goed een groepsdier. Eén ding is zeker: wanneer je de Grip kandelaar van Muuto aanschaft haal je een pronkstuk in huis!

Hoe meer, hoe beter!

Wil je niet één, maar vele kaarsen laten schijnen in je huis? Ga dan voor de Muuto The more the merrier kandelaar. Als je deze kandelaar ziet snap je gelijk de uitspraak: ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. En niet alleen kun je meerdere kaarsen in deze kandelaar van Muuto kwijt, je kan deze sfeermaker ook uitbreiden met meerdere sets. Laat je fantasie de vrije loop! En ben je gek op het rangschikken van bloemen? Dan is de Muuto Gloria kandelaar echt iets voor jou. Je kunt namelijk zelf bepalen waar je de kaarsen plaatst. En, als klap op de vuurpijl, kunt je er ook andere items, zoals bloemen aan toevoegen! Een eigenzinnig designobject dus. De Muuto kandelaar is ideaal als origineel cadeau, of voor je eigen authentieke interieur.

Muuto kandelaar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto kandelaar kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kandelaar van Muuto en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Muuto kandelaar, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.