Naar boven

Design van Muuto

Designmerk Muuto is een relatief jong label in de designwereld. In 2006 richtten de heren Peter Bonnén en Kristian Byrge het Deense designlabel op. Dit merk kenmerkt zich door een rijkelijk gevuld assortiment vol innoverende, creatieve en avontuurlijke ontwerpen waar je direct van onder de indruk raakt. Maar waar staat Muuto voor? ‘Muutos’ betekent ‘nieuw perspectief’ in het Fins. Daarom past deze merknaam ook helemaal thuis in het straatje producten dat Muuto verkoopt. Met de producten die ze maken, willen ze net even wat anders zijn en dat lukt ze prima. Het gevarieerde ontwerpersteam vol jonge en talentvolle ontwerpers uit Scandinavië laten je elke keer weer kennismaken met producten die net even wat anders zijn. De producten van Muuto zijn vrij toegankelijk en doen het daarom goed in eigenlijk elk interieur.

Supercomfortabele Muuto fauteuils

Een bank zie je in vrijwel elke woonruimte wel terug. Een fauteuil wordt nog wel eens vergeten en dat terwijl een ieder zo’n relaxte zitplaats verdient. Kijk eens naar de Muuto Outline fauteuil. We kunnen je garanderen dat dit bij uitstek jouw favoriete zitplaats wordt. Door de zachte kussens die deze fauteuil heeft, wil je het liefst gaan zitten en niet meer opstaan. Om het plaatje compleet te maken, kun je meer uit de Outline serie bekijken. In deze serie vind je namelijk naast fauteuils ook verschillende banken die geheel overeenkomen met het design van de fauteuil. Het is een kwestie van een keuze maken voor de kleur en de stof.

Muuto fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle Muuto fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Muuto