Naar boven

Design van Muuto

Het Deense Muuto blinkt uit in een minimalistische Scandinavische stijl. Bij Muuto vind je geen overdadige details, maar juiste strak design in zijn puurste vorm. Maar vergis je niet: dat de ontwerpen eenvoudig zijn, betekent allerminst dat ze saai zijn. De ontwerpers van Muuto werken namelijk graag met kleur en met kwalitatieve materialen. Juist dit oog voor een simpele vormgeving zorgt ervoor dat je optimaal van een designproduct kunt genieten zonder afgeleid te raken. Deze filosofie zie je bijvoorbeeld terug in de Fluid hanglamp small en de Fluid hanglamp large. Deze hanglampen van Muuto hebben natuurlijke en zachte rondingen, waardoor ze subtiel aanwezig zijn in je interieur. Ze doen puur waar ze goed in zijn: een aangenaam gefilterd licht verspreiden. En dat is precies van je van een Muuto hanglamp kan verwachten.

Industriële Muuto hanglamp

Hoewel Muuto staat voor eenvoudig en stijlvol design, is het merk ook niet bang om zijn stoere kant te laten zien. De collectie bevat een aantal prachtige lampen met een industrieel uiterlijk. Zo is er de Studio hanglamp: een robuuste lamp die niet zou misstaan in een fabriekshal. Hij is verkrijgbaar in verschillende matte kleuren. Ook de Unfold hanglamp past perfect bij een industrieel interieur. Het bijzondere van deze Muuto hanglamp is dat hij gemaakt is van rubber en daardoor goed tegen een stootje kan. Tot slot hoort de Grain hanglamp LED nog in het rijtje met robuuste Muuto hanglampen thuis. Deze krachtpatser is ijzersterk met dank aan de bijzondere combinatie van bamboe en polypropeen die voor de kap gebruikt is. Welke industriële Muuto hanglamp zou jij kiezen?

Onder de koepel

In je huis moet je je veilig en geborgen voelen. Zo dachten ook de ontwerpers bij Muuto, en ze gingen aan de slag om dit idee uit te werken in de vorm van lampen. Onder de Under The Bell hanglamp voel je je vast op je gemak, als hij met zijn diameter van 82 centimeter boven je hoofd hangt. De bekleding van polymeervilt geeft de lamp bovendien een warme en aaibare uitstraling. Een kleinere koepelvormige Muuto hanglamp is de Ambit hanglamp. Deze lamp is verkrijgbaar in verschillende zachte poedertinten. Tot slot is de Mhy hanglamp een kleine maar fijne Muuto hanglamp die je een vrolijk gevoel bezorgt dankzij de kleuren die doen denken aan Engelse drop.

Muuto hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto hanglampen. Dat betekent dat wij elke Muuto hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Muuto hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Muuto