Muuto design

Muuto is een Deens designmerk dat in 2007 is opgericht. Inmiddels timmert dit merk alweer heel wat jaren met succes aan de weg en dat is niet gek als je de ontwerpen onder ogen krijgt. Deze ontwerpen kenmerken zich door esthetiek, functionaliteit en echt vakmanschap. Elk van deze ontwerpen heeft dat typische Scandinavische, minimalistische design waardoor ze het in vrijwel elke ruimte heel goed doen. De naam ‘Muuto’ verklaart ook direct waar dit merk voor staat. ‘Muuto’ betekent namelijk in het Fins ‘nieuw perspectief’. En juist dat proberen ze met nieuwe technieken en materialen aan te brengen in de producten die zij maken. Het mooie aan Muuto is dat zij een compleet, ruim aanbod verlichting, meubels en accessoires hebben. Zo vind je alles wat je nodig hebt in je woning.

Muuto Ambit lampen: klein en groot

Naast de rail zijn er ook andere hanglampen in deze collectie te vinden. We hebben het dan onder meer over de kleinste van het stel: de Muuto Ambit hanglamp small. Het tijdloze, veelzijdige design zorgt ervoor dat hij het in elke ruimte goed doet. Van de eetkamer tot de woonkamer en van de slaapkamer tot de hal. Heb jij al een idee waar deze beauty een mooi plekje in je woning verdient? We kunnen ook voor een stap groter gaan: de Muuto Ambit hanglamp large. Deze lamp heeft een diameter van 40 centimeter en een hoogte van 23,8 centimeter. De verlichting uit deze collectie is in verschillende neutrale, zachte kleurtjes verkrijgbaar. Voor welke kies jij?

Muuto Ambit bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Ambit collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.