Muuto Corky

De collectie Muuto Corky bestaat uit prachtige Scandinavische designglazen en een passend karaf. De Muuto Corky karaf geïnspireerd op de oervorm van een fles. Om ervoor te zorgen dat je geen druppel van je favoriete drankje verliest, sluit je hem af met de flinke kurk die erbij hoort. Dat betekent ook dat er geen ongedierte meer in kan, zoals wespen die uiteindelijk voor vervelende gevolgen kunnen zorgen. Hij heeft een diameter van 10 centimeter en een hoogte van 22 centimeter. Je kunt hem opbergen in een van je keukenkastjes, maar hij komt het best tot zijn recht op de eettafel of misschien wel de salontafel. Zo hoef je in elk geval niet telkens heen en weer te lopen als je wat wilt drinken.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Muuto Design

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar 'Muutos' zoveel betekent als 'nieuw perspectief'. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië dan ook op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en karakteristieke ontwerpen.

Fijne glazen van Muuto Corky

Om het plaatje compleet te maken zijn glazen bij een karaf wel handig. Anders wordt drinken uit een glas toch wel lastig. De Muuto Corky collectie geeft je twee mogelijkheden: het Muuto Corky glas 4 stuks en het Muuto Corky Tall glas 4 stuks. Het zijn mooie glazen voor een sapje of een watertje, maar ze komen ook perfect tot hun recht als luxe waterglazen bij een diner. Het voordeel is dat de glazen eenvoudig stapelbaar zijn. Zo kun je deze glazen makkelijk opbergen in je kast. Mis je nog een vaasje in huis? Deze glazen kun je ook gebruiken voor een enkele bloem of een zelf geplukt veldboeketje. Leuk, toch? En hartstikke multifunctioneel. Deze voordelen gelden overigens voor beide glazensets. Kies jij maar je favoriete set glazen uit...

Muuto Corky bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle Muuto Corky producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Muuto Corky product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Muuto Corky product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.