Muuto Cover

De Muuto Cover collectie bestaat uit tijdloze, eikenhouten stoelen die ontworpen zijn door Thomas Bentzen. Er zijn verschillende varianten van de Muuto Cover Side Chair stoelen maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze geen zichtbare schroeven hebben. Door innovatieve en traditionele vakmanschap en technieken met elkaar te combineren, vonden ze een manier om de schroeven buiten het zicht te laten. Een perfect voorbeeld hiervan en ook een van onze favorieten is de Muuto Cover Side Chair eetkamer leer. De Muuto Cover chair is elegant en extra comfortabel door de leren zitting. De combinatie van de leren zitting en het eikenhout geven deze stoel een warme en huiselijke uitstraling. Welke Cover stoel is jouw favoriet?

Actie: -20% op de geselecteerde items van Muuto

Je ontvangt nu 20% korting op geselecteerde items van Muuto. De actie geldt t/m 30 april.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-15 van 15 producten Sorteren op 1-15 van 15 producten Terug naar boven

Over Muuto

Het Deense designmerk Muuto is in 2007 opgericht. Dit designlabel kenmerkt zich door zijn esthetiek, functionaliteit en echt vakmanschap. Kenmerken die ook typerend zijn voor de Scandinavische woonstijl. Muuto is vernoemd naar het Finse woord voor nieuw perspectief: muutos. Het nieuwe perspectief komt tot stand door nieuwe materialen, innovatieve technieken en eigentijdse ontwerpers met Muuto te verbinden. Met een gedeelde visie werken ze samen om de mooiste producten te ontwikkelen en te verwezenlijken. De ontwerpen van Muuto kenmerken zich door esthetiek, functionaliteit en echt vakmanschap. Kenmerken die typerend zijn voor de Scandinavische woonstijl. Met deze producten laat Muuto zijn visie op het Scandinavische design zien. De stoelen uit de Muuto collectie zijn hier het perfecte voorbeeld van.

Kleur bekennen met een Muuto Cover chair

Voor iedere Muuto Cover stoel wordt er veel gebruikgemaakt van eikenhout. Er wordt gebruikgemaakt van massief eikenhout en eikenfineer die door de warme tint een huiselijke en natuurlijke uitstraling hebben. Dit maakt ook dat de stoelen uit deze collectie gemakkelijk te combineren zijn. Zo heb je bij de Muuto Cover stoel keuze uit verschillende verfkleuren en kun je bij de leren variant ook kiezen uit een andere leerkleur. De Muuto Cover Side Chair eetkamerstoel gestoffeerd spant de kroon. Bij deze variant is het namelijk mogelijk te kiezen uit verfkleuren voor de basis en stofkleuren voor de zitting. Zo is er altijd een stoel die bij jou en jouw ruimte past.

Muuto Cover bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Cover collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.