Muuto Compile

De Muuto Compile collectie bestaat uit een reeks kasten in verschillende soorten en maten die zijn ontworpen door Cecilie Manz. Het zijn flexibele kasten die met je meedenken. Muuto biedt niet voor niets verschillende kasten aan waardoor er hoe dan ook een exemplaar bij zit die past bij je smaak. De kleinste van het stel is de Muuto Compile 1 kast. Deze kast heeft twee grote planken waar je je mooiste spulletjes op tentoon kunt stellen. Hij is er natuurlijk niet alleen om mooi te zijn. Daarom kun je hem ook prima vullen met handige spullen die je graag binnen handbereik hebt. Deze opruimheld heeft een breedte van 121 centimeter, een hoogte van 67,5 centimeter en een diepte van 42 centimeter. Wil je ook graag kennismaken met de andere Muuto Compile variaties? Kijk maar snel!

Actie: -20% op de vazen van Muuto

Je ontvangt nu 20% korting op de vazen van Muuto. De actie geldt t/m 31 mei.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Muuto Design

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar 'Muutos' zoveel betekent als 'nieuw perspectief'. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië dan ook op de kaart als het gaat om designmeubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en karakteristieke ontwerpen.

Dé stijlvolle Muuto Compile opruimhelden

Een gesloten kast zorgt er toch vaak voor dat een kamer een stuk voller oogt in tegenstelling tot een open kast, zoals de Muuto Compile 2 kast. Met een open kast creëer je automatisch (gevoelsmatig) wat meer ruimte in je huis. Deze kast is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een extra plankje waar je enkele spullen op kunt zetten. Het assortiment kasten van Muuto Compile bestaat uit acht verschillende varianten (en maten). Wie weet heb je ruimte voor een reuze opruimheld? Dan stellen we je graag voor aan de Muuto Compile 8 kast. Deze kast heeft een breedte van maar liefst 244,5 centimeter, een hoogte van 183 centimeter en een diepte van 42 centimeter. Heb jij een mooie wand vrij voor deze beauty? Welke Muuto kast is jouw favoriet?

Muuto Compile bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle Muuto Compile kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto Compile kast en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je kast uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.