Naar boven

HAY Pivot

Iedere HAY Pivot wandplank is een variant op een uitgesneden cirkel die op een bijzondere manier is gevouwen. Dat dit simpele uitgangspunt tot zoveel verschillende producten leidt met evenzoveel functionaliteiten is heel bijzonder. Ontwerper Lex Pott heeft met de HAY Pivot collectie dan ook een nieuwe, flexibele twist aan de wandplank gegeven. Kijk bijvoorbeeld eens naar de HAY Pivot 1 wandplank. Deze eerste uit een serie van zes is niet alleen functioneel als wandplank, maar is tegelijkertijd een decoratief item voor de muur. De HAY Pivot serie bestaat verder uit vijf varianten die je op allerlei verschillende manieren kan ontdekken. Kijk snel verder, want op deze pagina vind je alle wandplanken uit de HAY Pivot serie.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over HAY

Het Deense merk HAY is relatief nieuw onder de gevestigde designlabels. Maar sinds de oprichting in 2003 heeft HAY al een onuitwisbare indruk gemaakt op de designindustrie. Rolf en Mette Hay, de grote namen achter HAY, staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met niet alledaagse design. Het vernieuwende en speelse design van de HAY Pivot 3 wandplank is hier zeker een goed voorbeeld van.

Een blokje om met HAY Pivot

Je kent het vast wel, dat ene hoekje in huis waar je net niets mee kan. Precies voor deze onhandige plekjes in huis heeft de Nederlander Lex Pott de Pivot 2 en Pivot 4 wandplanken ontworpen. Deze bijzondere wandplanken kunnen op en in hoeken worden bevestigd. De HAY Pivot 2 kan iedere hoek vullen met een ruimtelijk effect, doordat de wandplank gemaakt is van spiegelglas. Een slimme keuze, want de kamer lijkt niet te stoppen in de hoek. Je creëert als het ware een cirkel ’achter’ de muur. Dit geeft een speels effect aan de ruimte. De plank van de HAY Pivot 4 is driekwart cirkel en dus een prachtige verlenging van je muur. Zo kan je optimaal gebruik maken van de ruimte die je hebt.

XL wandplanken

De HAY Pivot collectie is op zichzelf al een mooi wandobject, maar je kan ‘m natuurlijk ook gebruiken om er iets op te zetten. Van fotolijstjes tot souvenirs en zelfs voor je sleutelbos is er een plekje. Alles krijgt een mooi plaatsje op een HAY Pivot wandplank. Zeker als je gaat voor de uitvergrote varianten Pivot 1 XL of Pivot 3 XL van HAY. Beide hebben een breedte van 45 centimeter en een diepte van 22,5 centimeter. Door het innovatieve bevestigingssysteem kan je de wandplanken op verschillende manieren ophangen. Alle wandplanken uit de HAY Pivot collectie zijn gemaakt van gepoedercoat staal en zijn verkrijgbaar in verschillende pasteltinten. Tot slot een stylingtip van ons: combineer verschillende soorten en maten HAY Pivot wandplanken en stel je persoonlijke en unieke wand samen.

HAY Pivot bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke wandplank uit de HAY Pivot serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandplank van HAY Pivot en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een wandplank uit de HAY Pivot serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.