Hay bedspreien

Naar bed gaan wordt een feestje met een bedsprei van HAY! De vrolijk gekleurde bedspreien uit de HAY collectie zorgen er namelijk voor dat je bed er altijd netjes en stijlvol uitziet. Vouw de sprei dubbel of spreid hem uit over het gehele bed: het is aan jou! Wat we ook aan jou overlaten, is het bepalen van de kleur van de HAY bedsprei. En dat wordt een lastige, want de HAY Mega Dot bedsprei 195x245 is bijvoorbeeld al in zeven verschillende kleuren te koop. Ga jij voor donkerblauw, lichtgrijs of okergeel? De grote ‘dots’ op deze bedsprei van HAY geven het ontwerp een grappig tintje, zodat jij iedere avond weer met een glimlach in slaap valt. Op naar een nieuw dag!

Maak kennis met HAY

HAY is relatief nieuw in meubelland en zag pas in 2003 het licht. In de korte periode dat HAY actief is in de designbranche heeft het Deense merk al heel wat prachtige designproducten op de mark gebracht. HAY is dan ook ongekend populair in Nederland en dat is niet zo gek. De ontwerpen zijn namelijk bijzonder, tijdloos en passen in vele woonstijlen. Bovendien weet HAY steeds weer bekende ontwerpers aan zich te binden, zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. Voor het ontwerp van één van de HAY bedspreien is ontwerpstudio All the Way to Paris (ATWTP) ingeschakeld. Zij ontwierpen onder andere ook het Another Rug vloerkleed voor designlable & tradition. Voor HAY bedacht ATWTP de kleurrijke Quilts bedsprei, één van onze favorieten.

Voor iedereen een HAY bedsprei

De geliefde HAY bedsprei met grote stippen is in meerdere maten verkrijgbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld ook de HAY Baby Dot bedsprei in de collectie: een elegantie bedsprei van 125 cm x 175 cm, gemaakt van 100% katoen en gevuld met 100% polyester. Deze bedsprei van HAY is verkrijgbaar in de kleuren blauw en geel. Heb je hetzelfde exemplaar liever in een flink grotere maat, kijk dan even naar de Mega Dot bedsprei 235x245. Deze HAY bedsprei is maar liefst 235 centimeter bij 245 centimeter groot en verkrijgbaar in vijf mooie kleuren, waaronder het populaire ‘roest’. Bovendien krijg je twee jaar garantie op iedere HAY bedsprei die je bij Flinders koopt.

HAY bedsprei bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY bedsprei kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bedsprei van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY bedsprei, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Hay
Naar boven