Naar boven
Sorteren op

37-72 van 366 producten

Kernwaarden van Artemide

Artemide is het summum van Italiaans design. Het ‘made in Italy’-gevoel wordt door het merk gekoesterd en in ieder product uitgedragen. Verder is tijdloosheid een speerpunt van Artemide. De ontwerpen van het label zijn niet onderhevig aan trends. Het is per slot van rekening de bedoeling dat ze generaties lang meegaan. Duurzaamheid is een aspect waar Artemide veel in investeert. Zo worden alle lampen van dit merk ecologisch verantwoord geproduceerd. Het verlichtingsmerk is een mondiale voorloper op het gebied van lichttechniek. Het is bijvoorbeeld het eerste designlabel dat alleen nog maar LED verlichting gebruikt. Daarnaast hebben ze een app ontwikkeld waarmee je veel lampen uit het assortiment op afstand kan bedienen. Zo blijft Artemide groeien en zichzelf vernieuwen.

Tijdloze lampen van Artemide

Ben je op zoek naar een Artemide vloerlamp? De Cadmo van Karim Rashid is een prachtig vormgegeven lamp van staal en sleepte de Red Dot Award in de wacht. De Cadmo is verkrijgbaar in drie kleuren en geeft zacht, indirect licht. Maar ook voor hanglampen kun je bij dit Italiaanse merk terecht. Toppers zijn de Tolomeo Sospensione Decentrata hanglamp, de Pirce hanglamp en de Gople hanglamp. Wand- en plafondlampen vind je ook in dit ruime assortiment. Wat dacht je van de Tolomeo Micro Parete wandlamp, de Tolomeo Faretto wandlamp of de eenvoudige Teti wandlamp? De lampen van Artemide hebben allemaal een tijdloos karakter en bezitten een uitmuntende techniek. Kortom, designlampen waar je nog jaren en jaren plezier aan zult beleven. Tip: neem ook een kijkje in de collectie wandlampen en plafondlampen van Artemide.

Onderscheidend in verlichtingsland

Artemide is een uniek en innovatief verlichtingsmerk. Dat zal je ondertussen niet meer verbazen. Het designlabel besteedt ongelooflijk veel tijd en energie in onderzoek en in het testen van nieuwe lichtconcepten. Zij hebben een sterke focus op innovatie en op de verbetering van de technologie van het licht. Daarnaast heeft Artemide grote aandacht voor de duurzaamheid van gebruikte materialen en bestaat er een diepgewortelde toewijding aan het ontwerp van de lampen. Artemide is met recht en rede een topdesignverlichtingsmerk. Veel van de nieuwe ideeën en designlampen komen uit het Giacinto Gismondi centrum van innovatie in Pregnana Milanese. Dit is het eigen onderzoekscentrum van Artemide.

Dé geliefde Tolomeo serie van Artemide

Artemide heeft met vijftig jaar ontwerpen een uitgebreide lampencollectie opgeleverd. En door de jaren heen zijn veel lampen in de prijzen gevallen. Een van de bekendste series is de Artemide Tolomeo die is ontworpen door Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Deze tijdloze lampencollectie bestaat uit tafellampen, wandlampen, vloerlampen en hanglampen. De Tolomeo collectie is met meer dan zestig lampen zeer uitgebreid. Deze collectie is weer onderverdeeld in andere collecties die eronder vallen. Zo vind je onder meer de Tolomeo Micro, Tolomeo Mega, Tolomeo Lettura, Tolomeo Basculante, Tolomeo LED, Tolomeo Faretto en Tolomeo Mini.

Artemide lampen kun je dimmen via Bluetooth

Artemide houdt zich niet alleen bezig met de vormgeving van de lampen, maar ook met de gebruiksvriendelijkheid. Zo heeft het merk een app ontwikkeld waarmee verschillende modellen uit de collectie via Bluetooth op afstand te bedienen zijn. Je herkent deze lampen op onze website door een smartphone icoontje in de rechterbovenhoek van de afbeelding, zoals bij de Nur Gloss hanglamp LED dimbaar via smartphone. De app is eenvoudig te gebruiken en kan vanaf verschillende apparaten bediend worden. Wanneer je de app hebt gedownload, moet je een profiel aanmaken via je e-mailadres. Via Bluetooth kan je je lamp in de app zetten, deze een naam geven en eventueel verschillende groepen aanmaken. Heel handig wanneer je meerdere lampen van dit merk in huis hebt. Zo kun je zittend vanaf de bank gemakkelijk de intensiteit van het licht aanpassen of zelfs de kleur. Dat is uiteraard wel afhankelijk van de uitvoering die je in huis hebt.

Bureauverlichting van formaat

Artemide is een gerenommeerde leverancier van bureauverlichting. Heel wat kantoorlieden over de wereld werken onder het licht van dit Italiaanse designlabel. Als je op zoek bent naar meerdere bureaulampen van Artemide voor de inrichting van je kantoor, verwijzen we je graag door naar onze projectpagina. Hier kun je ook terecht voor het aanvragen van scherpe offertes. De (bureau)lampen worden veelvuldig beschouwd als designiconen. Meerdere modellen vind je tegenwoordig in musea voor moderne kunst, zoals het MoMA en Metropolitan Museum of Art in New York en het Victoria & Albert Museum in London. Artemide werkt samen met topontwerpers zoals Michele de Lucchi, Giancarlo Fassina, Karim Rashid, Ernesto Gismondi en Adrien Gardère. Logisch ook dat hun verlichting zo goed in smaak valt.

Artemide bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle Artemide lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Artemide. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Artemide gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 175 beoordelingen.

Artemide
Filters
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Bediening
Fitting
Geschikt voor
Hoogte verstelbaar
Kleurtemperatuur
Op voorraad
Lichtrichting
Dimbaar
Materiaal
Woonstijl
Lichtbron meegeleverd
Prijs
Wattage