Artemide: designlampen in alle soorten en maten

Het verlichtingsmerk Artemide valt niet te missen binnen de designwereld. Al sinds 1958 ontwerpt Artemide designverlichting. Van vloerlampen tot hanglampen en van tafellampen tot wandlampen. Ruime keuze designlampen in alle soorten en maten. Niet voor niets wordt dit verlichtingsmerk beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. Kenmerkend voor elk van deze lampen is toch wel: kwaliteit, functioneel en prachtige vormgeving. Het kan ook maar goed zijn dat je de verlichting van Artemide wel eens tegenkomt in diverse openbare gelegenheden. Zo worden deze prachtige lampen volop vertegenwoordigd in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Dit prachtige designlabel staat absoluut niet stil. Er zijn prachtige productfamilies te bewonderen.

Moderne Artemide Talo lampen

Of je nu op zoek bent naar een wandlamp, of een hanglamp. In de collectie Artemide Talo vind je het allemaal. Bekijk bijvoorbeeld eens de Artemide Talo 90 hanglamp LED niet dimbaar. Hij voelt zich niet alleen thuis in je woonkamer, maar komt ook uitstekend tot zijn recht in de werkomgeving. Handig, toch? Als je op zoek bent naar een lamp met dimmer, dan is de Artemide Talo 90 hanglamp LED dimbaar misschien wat voor jou. Het is maar net of je op zoek bent naar ledverlichting, of niet. Mocht je een grotere lamp in je huis kwijt kunnen, dan kun je kiezen voor de Artemide Talo 150 hanglamp LED dimbaar. Ben je niet op zoek naar een dimbare lamp? Dan kun je natuurlijk kiezen voor de niet dimbare versie. Zo is er voor ieder wat wils.

Artemide Talo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Talo serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.