Artemide Choose

De collectie Artemide Choose bestaat uit een reeks verschillende hanglampen die stuk voor stuk wat van elkaar weghebben. Niet gek, want ze vallen allemaal onder de familie Choose. Het is net een stel neefjes en nichtjes onder elkaar in één grote familie. Een mooi voorbeeld is de Artemide Choose tafellamp. Klein, maar fijn. Je plaatst hem eenvoudig op de plek waar je licht nodig hebt, maar kunt hem door het formaat ook verplaatsen naar een andere ruimte. Ben je verliefd op deze lamp, maar heb je hem liever in het groot? Bekijk dan eens de Artemide Choose vloerlamp. Beide lampen staan eigenlijk voor vroeger gecombineerd met nu. Een stukje nostalgie, dus. De plooien in deze lampenkappen zijn vandaag de dag strak en van kunststof, maar stralen nog wel de sfeer uit grootmoeders tijd uit. Deze vloerlamp is er ook in een maatje groter: de Choose Mega vloerlamp

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Artemide design

Het verlichtingsmerk Artemide valt niet te missen binnen de designwereld. Al sinds 1958 ontwerpt Artemide designverlichting. Van vloerlampen tot hanglampen en van bureaulampen tot wandlampen. Een ruime keuze in designlampen in alle soorten en maten. Niet voor niets wordt dit verlichtingsmerk beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. Kenmerkend voor elk van deze lampen is toch wel: kwaliteit, functioneel en prachtige vormgeving. Het kan ook zijn dat je de verlichting van Artemide wel eens tegenkomt in diverse openbare gelegenheden. Zo zijn deze prachtige lampen volop vertegenwoordigd in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Dit prachtige designlabel staat absoluut niet stil. Er zijn prachtige productfamilies te bewonderen.

Artemide Choose lampen maken je keuze er niet makkelijk op

Door de rijke familie Choose wordt je zoektocht naar de juiste lamp er niet makkelijker op. Misschien dat dat ook wel wat te maken heeft met de naam ‘Choose’ voor deze collectie lampen van Artemide. Toch stellen we je graag voor aan een stel hanglampen die je bijvoorbeeld kunt ophangen boven je eettafel of salontafel: de Choose Mega hanglamp van Artemide. Heb je ergens nog een wand over die wel een fraaie lamp kan gebruiken? Laat deze ruimte dan verlichten door de Choose wandlamp van Artemide. Deze ietwat traditionele lamp in een modern jasje past eenvoudig in het interieur van vandaag. Ben je er al uit welke lamp je voorkeur heeft?

Artemide Choose bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Choose serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Artemide Choose collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.