Artemide Nur

De Artemide Nur lamp is erg veelzijdig. Hij is ontworpen in 2003 door Gismondi en is verkrijgbaar in de vorm van een hanglamp en plafondlamp. De traditionele Nur heeft een doorsnede van 55cm, de mini variant een doorsnede van 36 cm. De Nur is er in glanzende vorm (gloss), in wit en zwart, maar ook in de mooie matte variant. Het ontwerp van de Nur is tijdloos en de lichtwerking is prachtig. De lamp geeft zowel direct licht naar beneden als indirect licht naar boven. De lamp is gemaakt van aluminium met een glazen plaat waar het licht doorheen komt. Optioneel kun je nog een kleurfilter aanschaffen, waardoor de lamp een compleet andere uitstraling krijgt. Keuze genoeg!

Sorteren op

1-9 van 9 producten

Artemide Nur collectie: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle Nur lampen van Artemide. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke Nur lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Artemide Nur gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven