Artemide tafellampen

De collectie Artemide tafellampen bestaat uit meer dan veertig verschillende modellen. Het is een verzameling van Italiaanse tafellampen in diverse stijlen. Klassiek, futuristisch, modern en retro, alle soorten lampen zitten ertussen in deze collectie. Neem daarom rustig de tijd ze allemaal eens goed te bekijken. Een lamp die echt niet mocht ontbreken in deze serie is de Nessino tafellamp. Het is het kleine broertje van een van de meest iconische ontwerpen van Artemide: de Nesso. Het futuristische ontwerp uit de jaren 60 is ook vandaag de dag nog een echte aanwinst voor je interieur. De Come Together tafellamp LED is een recenter futuristisch ontwerp. Deze oplaadbare lamp nodigt uit om hem vast te pakken en mee te nemen. Hij doet daarom denken aan een moderne versie van de kaars met handvat waar mensen vroeger hun weg mee door het donker vonden.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 50 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 50 producten Terug naar boven

Artemide blijft onderzoeken

Het is alweer meer dan vijftig jaar geleden dat het Italiaanse merk Artemide werd opgericht. Het was toen een vooruitstrevend merk en dat is het nog steeds. Een van de redenen waarom het is gelukt deze eigenschap vast te houden, is het constant onderzoek doen. Onderzoek naar concepten, technologie en duurzame materialen en normen en waarden. Ze hebben zelfs een eigen centrum voor innovatie, een plek met laboratoria waar alles uitgebreid getest wordt. Artemide kan dus met recht zeggen dat ze kwaliteit leveren. Vandaar dat het inmiddels wereldwijd een van de bekendste merken voor verlichting is. Hun producten worden in wel 98 verschillende landen verkocht. Gelukkig ook bij ons in Nederland.

De meest vernieuwende Italiaanse tafellamp

Dat Artemide een merk is dat blijft experimenteren is ook bij de tafellampen goed te zien. Zo bevat de Meteorite collectie ook een paar verrassende ontwerpen. De glazen bollen van deze lampen zijn niet egaal rond, maar bestaan uit heel veel ongelijke vlakken. Het doet denken aan een meteoriet, vandaar dan ook de naam. Wanneer je deze in het donker aanzet, geeft het een magisch buitenaards effect. De La Petite tafellamp LED verrast weer op een hele andere manier. Het lijkt alsof er bij dit ontwerp gespeeld wordt met de zwaartekracht. De kap zit namelijk niet op de arm, maar zweeft ergens halverwege naast de arm. Het is een speels en minimalistisch ontwerp dat niet snel zal gaan vervelen.

Artemide tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle Artemide tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.