Artemide tafellampen

Artemide heeft prachtige tafellampen op de markt gebracht. Beroemd zijn de Nesso en de Nessino tafellamp. En uiteraard mag je de Tolomeo serie niet vergeten. Deze tafellampen zijn er in diverse formaten (Mini, Midi, Micro, Normaal en Mega) en in verschillende kleuren leverbaar. Artemide begon al in 1958 met de productie van de eerste tafellampen. Het doel was om lampen te ontwerpen met een balans tussen vorm en functionaliteit. In de hierop volgende decennia heeft Artemide vele internationale prijzen gewonnen. Het is met recht het grootste en beste verlichtingsmerk ter wereld!

Sorteren op
Toon als:

1-35 van 35 producten

Artemide tafellampen: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle tafellampen van Artemide. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast tafellampen heeft Artemide prachtige hanglampen, vloerlampenwandlampen en plafondlampen.

Flinders klanten beoordelen de producten van Artemide tafellampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven