Artemide Demetra

De Demetra is een nieuwe telg van Artemide. Je herkent de armatuur met het veersysteem van de bekende Tolomeo-serie. De kap is echter wel volledig nieuw. Een platte schijf met een innovatieve LED-module zorgt ervoor dat deze lamp een moderne look krijgt en duurzaam licht biedt. De Demetra is er in de vorm van verschillende wandlampen, de Demetra Terra vloerlamp en de Demetra tafellamp LED grijs. De Demetra is een prachtige aanvulling van het assortiment naast de klassieke Tolomeo en Tizio.

Sorteren op
Toon als:

1-18 van 18 producten

Demetra, een nieuw icoon?

Als je de geschiedenis van Artemide bekijkt, zie je dat er elk decennium wel een nieuwe iconische bureaulamp wordt geïntroduceerd. In 1972 was dat de Tizio. Met zijn opvallende en bovenal praktische constructie werd dit model al snel een graag geziene gast aan menig bureau. In 1987 volgde de Tolomeo serie. Inmiddels één van de meest populaire series binnen Artemide. In het eerste decennium van deze eeuw kwam Artemide met de Itis. Wat bij deze lamp vooral opviel was de innovatieve schijf-vormige kap. Dit succesvolle ontwerp werd in 2012 verder uitgewerkt in de Demetra. Het resultaat is een prachtige bureaulamp die uitblinkt in gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid. Door de LED's verbruikt deze lamp zeer weinig energie terwijl het lichtrendement hoog blijft. De kappen zijn 360 graden draaibaar, de arm is flexibel en de lamp bevat een handige touch dimmer. Al met al is dit de ideale bureaulamp en wij verwachten dat Artemide weer een iconisch model in handen heeft.

Artemide Demetra collectie: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle Demetra lampen van Artemide. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naar boven