Artemide Empatia

De Empatia van Artemide is nou wat je noemt een echt technisch wonder. Artemide heeft voor deze collectie een beroep gedaan op de eeuwenoude Venetiaanse traditie van glasblazen. Daarna hebben ze dat gecombineerd met de nieuwste LED-technieken. De lichtbron is een innovatieve LED-module die het licht via een glazen staaf door de diffuser van Murano glas stuurt. Met deze lamp heeft Artemide echt het oude met het nieuwe verenigd met een uniek resultaat. De Empatia collectie bestaat uit verschillende soorten lampen, waaronder een tafellamp, een plafondlamp en verschillende hanglampen. Welke schittert straks bij jou thuis? Laat je inspireren en kies jouw favoriet.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

De Artemide Empatia collectie

Als we het dan hebben over het toppunt van Italiaans design in de verlichtingswereld, dan hebben we het wel over Artemide. Dit merk pakt het op hun eigen manier aan, en dat is maar goed ook want eigenlijk iedere lamp die ze uitbrengen is weer een parel op zich. Hun prachtige verlichting is tijdloos en modern tegelijkertijd, wat best bijzonder is. De designs van dit merk trekken zich niets aan van trends of rages, en zijn op die manier heel erg geschikt om generaties lang mee te gaan. Maar ook aan innovatie schort het niet! Artemide investeert veel in duurzaamheid en maakt veel gebruik van LED-verlichting, zo ook voor de Artemide Empatia collectie.

Artemide Empatia: clean design

Elke Artemide collectie heeft zijn eigen karakteristieke uiterlijk. Zo ook de Artemide Empatia collectie. Deze lampen stralen een bepaalde moderniteit uit, waardoor de hele ruimte wordt getransformeerd naar een clean en strak interieur. Zodra je deze lamp ophangt of neerzet. Hoe mooi is dat? Het glas wekt de indruk dat het heel dun en luchtig is, waardoor je interieur ook wordt voorzien van een bepaalde nonchalance. Kijk bijvoorbeeld naar de Empatia 26 plafondlamp LED. Deze lamp is Als je de Empatia lampen in huis haalt is er in ieder geval één ding zeker: alle ogen zullen op deze creaties gericht zijn.

Artemide Empatia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide Empatia lampen. Dat betekent dat wij elke Artemide Empatia lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Artemide Empatia serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Artemide Empatia collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.