Artemide wandlampen

Artemide heeft prachtige wandlampen op de markt gebracht. Wandlampen hebben het voordeel dat ze de ruimte effectief en sfeervol kunnen verlichten. Ze maken je kamer 'groter.' Artemide heeft diverse designklassiekers op de markt gebracht, zoals de Teti, Talo, Mesmeri en natuurlijk de Tolomeo wandlampen. Stuk voor stuk zijn het functioneel zeer sterke wandlampen die de ruimte goed verlichten. Je kunt de wandlampen ook gebruiken om specifiek iets te verlichten, zoals een schilderij. In dat geval is het handig dat de wandlamp verstelbaar is. Flinders heeft meer dan vijftig Artemide wandlampen in de collectie. Keuze genoeg!

Sorteren op
Toon als:

1-81 van 81 producten

Artemide wandlampen: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle wandlampen van Artemide. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast wandlampen heeft Artemide prachtige hanglampen, vloerlampen, tafellampen en plafondlampen.

Flinders klanten beoordelen de producten van Artemide wandlampen gemiddeld met 9 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 3 beoordelingen.

Naar boven