Artemide wandlampen

De collectie Artemide wandlampen is een verzameling van prachtige en functionele lampen. Wandlampen hebben namelijk het voordeel dat ze de ruimte effectief en sfeervol kunnen verlichten. Ze maken je kamer simpelweg ook 'groter’. Artemide heeft diverse designklassiekers op de markt gebracht, zoals de Teti wandlamp. De eenvoud van dit ontwerp is zijn grote kracht. Werkelijk elke ruimte in huis kan wel een Teti lamp gebruiken. Je kunt dit schitterende ontwerp bijvoorbeeld ook op het plafond hangen. Hij is dus supermultifunctioneel. Vraagt jouw muur om een groter ontwerp, eentje met een andere functie of een in een andere stijl? Flinders heeft meer dan tachtig wandlampen van Artemide in de collectie. Keuze genoeg, dus! Heb jij al een idee welke wandlamp het gaat worden?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 80 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 80 producten Terug naar boven

Artemide speelt op het hoogste niveau

Dit Italiaanse merk is opgericht in de jaren 60 van de vorige eeuw. Inmiddels is het een van de bekendste verlichtingsmerken van de wereld. Artemide werkt op het hoogste niveau van design en innovatie. Het is dan ook niet gek dat verschillende van hun klassiekers opgenomen zijn in de collecties van de meest bekende musea wereldwijd. Om dit niveau te behouden blijven ze altijd onderzoek doen naar verlichting om zich zo te blijven evolueren. Daarnaast werken ze samen met verschillende bekende internationale ontwerpers en met designopleidingen om zo de beste nieuwe talenten te vinden. Grote kans dat zij de klassiekers van de toekomst zullen ontwerpen en daar wil Artemide natuurlijk vanaf het begin bij zijn.

Artemide buigt mee met zijn wandlampen

Een deel van de wandlampen van Artemide zijn verstelbaar. Dat is voor verschillende doeleinden heel handig. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een wandlamp wilt gebruiken om iets op de muur uit te lichten. Maar het is ook fijn wanneer je een wandlamp naast je bed hangt. Dan kan je hem bij het lezen van een boek of een krant naar je toe richten en bij romantisch sfeerlicht juist weer van je af. De Tolomeo Tolomeo Faretto wandlamp is een van de favorieten uit de serie. En dat is niet gek. Dit tijdloze ontwerp komt tot zijn recht in de woonkamer, de hal, de keuken of zelfs in de slaapkamer. Wil je nog meer vrijheid in waar het licht heen te schijnen? Neem dan de Tolomeo Micro Parete wandlamp. Deze heeft een langere arm met extra buigpunt. En wat extra leuk is, hij is in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar. Voor welke Tolomeo lamp ga jij?

Artemide wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle Artemide wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.