Artemide Curiosity design

De ontwerper van deze serie van Artemide, Davide Oppizzi, stelt het volgende: we hebben allemaal wel een echt speciaal item in huis. Zo’n item waar een mooi verhaal achter schuilgaat, een herinnering aan vastzit of iets dat we simpelweg gewoon de eyecatcher van ons interieur vinden. Deze items verdienen een mooie plek. Een plek waar ze extra opvallen en het liefst nog wat meer belicht worden door middel van een heuse spotlight. Je hoeft niet op zoek te gaan naar zo’n plek in je huis, want voor deze items is er de Artemide Curiosity collectie. Het is een lamp, maar tegelijkertijd ook een podium. Laat jouw favoriete items de show stelen. Het podium is precies waar jij de Curiosity lamp neerzet.

Curiosity lampen van Artemide

Naast dat de Curiosity veel doet voor je interieur, is het ook een hele functionele lamp. Je kunt hem namelijk opladen waardoor je geen snoer nodig hebt. Dit betekent dat je de Curiosity écht overal neer kunt zetten. Zie jij de Curiosity 36 tafellamp LED met lichtbron al in je woonkamer, keuken of gang staan? Naast deze fijne oplaadfunctie kun je de lamp ook overal mee naar toe nemen als een soort lantaarn. De metalen stangen dienen daarbij als handig handvat. De Curiosity 36 tafellamp LED en de Curiosity 45 tafellamp LED zijn het makkelijkst om mee te nemen, omdat de lichtbron van deze varianten geen lichtbol is en dus ook eigenlijk geen plek inneemt!

Artemide Curiosity bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Curiosity collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.