Artemide: designlampen in alle soorten en maten

Het verlichtingsmerk Artemide valt niet te missen binnen de designwereld. Al sinds 1958 ontwerpt Artemide designverlichting. Van vloerlampen tot hanglampen en van tafellampen tot wandlampen. Ruime keuze designlampen in alle soorten en maten. Niet voor niets wordt dit verlichtingsmerk beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. Kenmerkend voor elk van deze lampen is toch wel: kwaliteit, functioneel en prachtige vormgeving. Het kan ook maar goed zijn dat je de verlichting van Artemide wel eens tegenkomt in diverse openbare gelegenheden. Zo worden deze prachtige lampen volop vertegenwoordigd in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Dit prachtige designlabel staat absoluut niet stil. Er zijn prachtige productfamilies te bewonderen waaronder de Artemide Chilone.

Lang genieten met Artemide Chilone buitenlampen

Het maakt niet uit als het zonnetje ondergaat, want met de buitenlampen van Artemide Chilone verleng je gemakkelijk je zomeravonden. Heerlijk toch, barbecueën tot in de late uurtjes of je lievelingsspel spelen met de hele familie. Ben je op zoek naar een grote buitenlamp? Dan is de Artemide Chilone 90 sokkellamp LED wat voor jou. Zoals je waarschijnlijk al verwacht is deze lamp 90 centimeter hoog. Je kunt hem bestellen in een roestkleurige kleur en in het lichtgrijs. Misschien vind je deze lamp net wat te groot? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor de Artemide Chilone Up sokkellamp LED. Deze lamp onderscheidt zich doordat hij naar boven schijnt. Is weer eens wat anders. Deze lampen kun je ook prima samen combineren. Door de verschillen in hoogtes creëer je namelijk een speels effect in je tuin of op je terras. Vooral omdat de ene lamp het licht naar boven schijnt en de andere lamp juist naar beneden. Laat je tuin of terras kennismaken met deze prachtige buitenlamp van Artemide uit de Chilone collectie.

Artemide Chilone bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Chilone serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Artemide Chilone collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Artemide Chilone serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.