Naar boven

Artemide designverlichting

Artemide is het toppunt van Italiaans design. Hun prachtige verlichting is tijdloos en modern tegelijkertijd. De designs van dit merk trekken zich niets aan van trends of rages, en zijn op die manier geschikt om generaties lang mee te gaan. Artemide investeert veel in duurzaamheid en maakt veel gebruik van LED-verlichting. Elke Artemide collectie heeft zijn eigen karakteristieke uiterlijk. De Artemide Aqua Cil serie is bijvoorbeeld geïnspireerd op stromend water, en de Artemide Logico collectie heeft wel wat weg van luchtige wolken. De Artemide Logico Nano singola hanglamp zweeft bijvoorbeeld haast onmerkbaar boven je eettafel en verspreid een aangenaam licht door het witte glas.

Luchtig glas

Wanneer je de Artemide Logico serie bewondert kun je haast niet geloven dat deze lamp van glas is. Door een speciale bewerking ziet het glas er heel licht en luchtig uit, alsof het een wolkje is. De Logico singola hanglamp en Logico mini singola hanglamp hebben wel wat weg van kleine witte wolkjes op een zomerdag. Zie jij er een konijn in, of toch een hoge hoed? De Artemide Logico micro 3 in linea hanglamp is meer van het formaat naderende regenbui. Maar gelukkig hoef je je bij deze Artemide Logico lampen geen zorgen te maken om waterschade: ze hangen hoog en droog aan je plafond en schijnen met prachtig gefilterd licht. Net als de zon die door de wolken breekt!

Artemide Logico als eyecatcher

Hang een Artemide Logico lamp in je huis en je weet dat het direct een blikvanger wordt. Dit geldt dan ook zeker voor de Logico Parete wandlamp: deze Artemide Logico lamp loop je niet zomaar voorbij in je gang. Het golvende glas zorgt voor een aangename lichtverspreiding die zowel functioneel als sfeervol is. Ook de Artemide Logico Micro tafellamp weet de aandacht naar zich toe te trekken. Natuurlijk komt dit voor een deel door het speciale mondgeblazen glas, maar ook de voet van drie metalen spijlen is iets wat je niet vaak tegenkomt. Met een Artemide Logico lamp haal je dus zonder twijfel een bijzonder design stuk in huis.

Artemide Logico bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Artemide Logico collectie. Dat betekent dat wij elke Artemide Logico lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Artemide Logico lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Artemide Logico lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.