Sorteren op

1-2 van 2 producten

Artemide: designlampen in alle soorten en maten

Het verlichtingsmerk Artemide valt niet te missen binnen de designwereld. Al sinds 1958 ontwerpt Artemide designverlichting. Van vloerlampen tot hanglampen en van tafellampen tot wandlampen. Ruime keuze designlampen in alle soorten en maten. Niet voor niets wordt dit verlichtingsmerk beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. Kenmerkend voor elk van deze lampen is toch wel: kwaliteit, functioneel en prachtige vormgeving. Het kan ook maar goed zijn dat je de verlichting van Artemide wel eens tegenkomt in diverse openbare gelegenheden. Zo worden deze prachtige lampen volop vertegenwoordigd in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Dit prachtige designlabel staat absoluut niet stil. Er zijn prachtige productfamilies te bewonderen waaronder de Artemide Reeds.

Speelse Artemide Reeds buitenlampen

Kun je geen genoeg krijgen van de Artemide Reeds Single vloerlamp LED? Dan is het misschien een idee om eens te kijken naar de Artemide Reeds Triple vloerlamp LED. Deze lamp bestaat uit maar liefst drie voeten en dus ook drie keer zoveel stengels en: licht! Door de IP waarde van 67 kan de lamp goed tegen water. Zo kun je hem net als de echte rietstengels zonder problemen in de buurt van het water neerzetten. Een ‘Hollands’ buitje kan deze lamp ook prima aan. Deze lamp is bijna anderhalve meter hoog gemeten vanaf de basis tot het puntje van de hoogste rietstengel. Leuk detail: de drie mozaïek achtige basissen (of voeten) vallen als puzzelstukjes in elkaar. Zo vormen ze mooi één geheel. Een ding is zeker, met deze lamp verleng je gemakkelijk de heerlijke zomerse avonden. Barbecueën tot in de late uurtjes, of heerlijk genieten van een lekker drankje in je achtertuin. Met de lampen van Artemide Reeds kan het allemaal!

Artemide Reeds bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Reeds serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Artemide Reeds collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Artemide Reeds serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.