Artemide sokkellampen

Met de Artemide sokkellampen maak je een statement. De sokkellampen van het Italiaanse merk zijn stuk voor stuk moderne eyecatchers die in geen enkel interieur of exterieur zullen misstaan. Artemide maakt namelijk niet alleen sokkellampen voor binnen, maar ook voor buiten. Zo kun je echt al je buitenruimtes met een Artemide sokkellamp verlichten. De sokkellampen hebben vaak bijzondere, contemporain ogende vormen en vallen lekker op. Zo ook de Piroscafo sokkellamp LED. Deze Artemide lamp is in verschillende kleuren verkrijgbaar, de één nog leuker dan de ander. Wanneer je deze lamp naast een tuinpad of in een grasveld plaatst zorgt dit niet alleen voor een speels en stijlvol effect, maar door het grote lichtvlak ook voor genoeg verlichting. Je kunt dus alle kanten op met deze lamp. Eén ding hebben alle sokkellampen gemeen: vanwege de massiviteit van de lampenvoeten zijn het stoere lampen die elke (buiten)ruimte naar een hoger niveau tillen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Van Alfa naar “The Human Light” filosofie

Toen Ernesto Gismondi het merk Artemide oprichtte in Pregnana (in de provincie Milaan) in 1960 had hij waarschijnlijk niet eens durven te dromen van alles wat het merk zestig jaar later heeft bereikt. Waar Artemide ooit begon met één lamp genaamd Alfa, is het merk nu vele collecties, prijzen en zelfs een gehele lichtfilosofie verder. Deze filosofie, in Artemide’s eigen woorden “The Human Light” genoemd, gaat uit van het ontwerpen van lampen voor de behoeften van de mens. Dit is dan ook waarom de lampen van Artemide niet allen mooi, maar ook altijd van kwaliteit zijn. Het merk staat dan ook bekend om de vele patenten op technologische uitvindingen die het in zijn bezit heeft. Met een van Artemide weet je dus zeker dat je niet alleen een knap, maar ook een goed stuk design koopt. Lees hier tips voor het maken van een verlichtingsplan voor in de tuin.

Sokkellampen volgens de Artemide filosofie

De sokkellampen van Artemide zijn stoer, modern en kunnen tegen een stootje. Dat moet ook wel, omdat sommige van de lampen ontworpen zijn om buiten te staan. Omdat elke buitenruimte anders is en voor andere doeleinden gebruikt wordt, heeft Artemide lampen ontworpen die voor allerlei situaties geschikt zijn. Er is geen buitenruimte te bedenken waar geen sokkellamp van Artemide in past! Kijk maar naar de Chilone 45 sokkellamp LED. Deze sokkellamp is uiterst geschikt om tuinpaden of andere weggetjes te verlichten. En voor wie het licht juist naar boven wil verplaatsen is er de Chilone Up sokkellamp LED. Zo is er niet alleen voor elke stijl, maar ook voor elke functie en wens een Artemide sokkellamp. Lampen aangepast op menselijke behoeftes, dus. Precies zoals The Human Light filosofie het bedoeld heeft.

Artemide sokkellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle Artemide sokkellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.