Audo Copenhagen Plinth

De Audo Copenhagen Plinth serie bestaat uit verschillende bijzettafels, salontafels en een wandplank. Deze bijzondere Audo Copenhagen tafels hebben niet zoals de meeste tafels vier poten en een houten of glazen tafelblad. De bijzettafels en salontafel zijn namelijk gemaakt van marmer. Marmer is op dit moment een materiaal dat zeer gewild is op het gebied van interieur. Het is dan ook veel terug te zien in allerlei verschillende decoraties en accessoires. Deze tafels zijn een mooie manier om marmer op een andere manier terug te laten komen dan als accessoire. Doordat de tafels geheel van marmer gemaakt zijn, zijn ze een mooie eyecatcher voor in het interieur. Voor welk Audo Copenhagen Plinth item ga jij?

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen’s design

Het Deense designlabel Audo Copenhagen heeft buitengewone accessoires, zitmeubels, tafels en verlichting in haar assortiment. De collectie van Audo Copenhagen blijft je continu weer verrassen. Dit komt simpelweg door de nooit eindigende zoektocht van het ontwerpersteam naar schitterend, origineel Scandinavisch design. Slimme oplossingen voor de moderne manier van wonen in de vorm van prachtige, alledaagse producten, dat is waar Audo Copenhagen de focus op legt. Met de producten uit hun collectie wil Audo Copenhagen de wereld beter, minder ingewikkeld en mooier maken als je wakker wordt en de dag begint. Met deze filosofie gaat het merk samenwerkingen aan met creatievelingen over de hele wereld. Hierdoor werd al snel een divers assortiment geboren.

Fraaie Audo Copenhagen plinth salontafel of bijzettafel

Het fijne van de Audo Copenhagen Plinth serie is dat er qua formaat drie totaal verschillende tafels in te vinden zijn. De kleinste van het stel is de vierkante Plinth Cubic bijzettafel 40x40, deze is perfect om te gebruiken als klein bijzettafeltje naast de bank. De Plinth Tall bijzettafel 30x30 is wat hoger en daardoor ideaal om een bos mooie bloemen of een andere decoratie waar je graag naar kijkt in het zicht te zetten. Ook voor een salontafel van marmer kun je in deze collectie terecht. De Plinth Low salontafel 60x100 is namelijk een stukje lager dan de andere twee en de Audo Copenhagen Plinth Low is daarom geschikt als salontafel. De tafels verschillen van afmeting, maar hebben wel allemaal dezelfde elegante en klassieke uitstraling door het gebruik van marmer. Omdat marmer een natuurlijk product is, is geen enkele tafel hetzelfde. Lees hier verschillende tips over het schoonmaken en reinigen van marmer.

Audo Copenhagen Plinth bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Audo Copenhagen Plinth collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.