Audo Copenhagen Clip

Maak jouw huis sfeervol met een van de Audo Copenhagen Clip kandelaars! De kandelaars hebben een modern design en vallen op vanwege het mooie lijnenspel. De kandelaars combineren organische en strakke vormen met elkaar, wat zorgt voor een verrassend effect. In een van de Clip kandelaars kun je dan ook altijd verschillende vormen zien en op deze kandelaars raak je niet snel uitgekeken. Kijk bijvoorbeeld naar de Clip kandelaar large. Je kunt in deze kandelaar maar liefst drie kaarsen kwijt. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kandelaar erg sfeervol oogt, maar ook dat je de kandelaar zelf kunt samenstellen en dus helemaal naar jouw wens kunt maken. Zet bijvoorbeeld gekleurde kaarsen of kaarsen met een bijzondere vorm in Clip en creëer zo de kandelaar van jouw dromen!

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen Clip bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen Clip collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.