Audo Copenhagen Echasse

Het ontwerp van de producten uit de Audo Copenhagen Echasse serie vindt zijn oorsprong in het laboratorium. De vorm is namelijk geïnspireerd op reageerbuisjes die vaak staande worden gehouden in een stalen rekje met rechte lijnen. De verhoudingen zijn wat uit elkaar getrokken, maar het samenspel van de ronde vormen en rechte lijnen zie je duidelijk terug. Uiteindelijk heeft ontwerpster Theresa Rand de serie de naam Echasse gegeven. Dat betekent stelten in het Frans en refereert naar de lange slanke stelten die de vaas stevig op zijn plaats houdt. De Echasse vaas medium is een uniek, elegant en stijlvol exemplaar waar elke bos bloemen mooi in uitkomt. Wanneer je een groot boeket hebt, is er ook de Echasse vaas vloervaas large. Een glazen design vaas die trouwens ook mooi is met een paar grote takken erin.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Design van Audo Copenhagen

Audo Copenhagen is een Deens designmerk met een duidelijke en simpele filosofie: ze willen de wereld beter, minder gecompliceerd en net wat leuker om in wakker te worden maken. Om dit te bereiken, hebben ze een grote collectie van verschillende woonproducten ontwikkeld waar iedereen wel iets in kan vinden. Om tot dit resultaat te komen, hebben ze samengewerkt met verschillende inspirerende en gedreven architecten en ontwerpers van over de hele wereld. Belangrijk is wel dat de Scandinavische look nooit uit het oog wordt verloren. Ook bij de vazen van Audo Copenhagen is dat goed gelukt. De producten zijn modern en minimalistisch, maar hebben ook een klassieke wereldwijze rijkheid in zich. Een product wat in elke huiskamer ter wereld mooi zal staan, dus ook in die van jou hier in Nederland.

Moderne en traditionele Audo Copenhagen Echasse design vazen

Naast de vazen bevat deze serie ook een schaal: de Echasse schaal small. Door de smalle messing pootjes en het glas met gerookt effect heeft deze net als de vazen een luxe en elegante uitstraling. Wanneer je er fruit in legt, lijkt het meteen op een mooi klassiek stilleven. De combinatie van modern en traditioneel maakt het tot een spannend ontwerp dat alle aandacht verdient. Zet hem dus midden op tafel of op het kookeiland. Je kunt zelf kiezen waar je hem voor gebruikt: uien, mandarijnen, druiven, citroenen of peren. Echt alles staat mooi in deze schaal. Test het zelf maar uit, want het ontwerp stamt immers uit het laboratorium en een experimentje is deze schaal dan ook niet vreemd.

Audo Copenhagen Echasse bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen Echasse collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.