Audo Copenhagen Hashira

Met de Hashira collectie van Audo Copenhagen maak je eigenlijk elke keer als je de lamp aanzet een reis naar Japan. En trouwens, ook als je de lamp niet aan hebt staan waan je je in dit prachtige Aziatische land. De collectie is ontworpen door Norm Architects en zij lieten zich inspireren door traditionele Japanse Washi rijstpapiermakers. De Hashira lampen zijn bedoeld als moderne variatie op de Japanse rijstpapierlantaarns die door de mensen uit dat land gemaakt werden. Iedere lamp geeft je interieur dan ook een Oosterse ambiance. Deze Hashira lampen typeren zich vooral door een simplistisch design dat ook perfect past bij het merk Audo Copenhagen. Het rijstpapier werd vervangen door linnen waardoor de lamp wat luxer oogt dan een normale lantaarn en ondertussen dezelfde gezelligheid behoudt. En hoe meer hoe beter, moeten de makers gedacht hebben toen ze de Hashira Cluster hanglamp Ø37 ontwierpen.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

De Audo Copenhagen Hashira collectie: tijdloos en innovatief

Het Deense Audo Copenhagen heeft al verschillende designklassiekers op zijn naam staan, maar heeft een collectie vol nieuwe en innovatieve ontwerpen. Audo Copenhagen is dan ook altijd op zoek naar vernieuwing. Toch hebben hun producten ook altijd een bepaalde tijdloosheid over zich heen. Het kleurenpalet van het merk draagt daar ook zeker aan bij. Een blik op hun prachtige lampen, meubels en accessoires laat ons kennismaken met zacht pastel en warme natuurlijke aardetinten. Audo Copenhagen werkt met zowel individuele ontwerpers als ontwerpbureaus zoals Norm Architects. Laat die laatste nou ook net verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van de Hashira collectie van Audo Copenhagen. Ga jij voor een vloerlamp, tafellamp of hanglamp?

Een maatje meer in de Hashira collectie van Audo Copenhagen

Dat de Audo Copenhagen Hashira lampen worden vergeleken met traditionele lantaarns, wil zeker niet zeggen dat je dan ook meteen alleen maar moet denken aan schattige lantaarntjes in een bescheiden formaat. De Hashira Cluster hanglamp Ø61,5 is daar een perfect voorbeeld van. Deze hanglamp werd ontworpen door het ontwerperstrio Norm Architects. Je kunt de Hashira zien als een moderne versie van de traditionele Japanse rijstpapierlantaarn. Met zo'n hanglamp heb je een eyecatcher, een kunstobject en sfeerlamp in één. Doordat de lampen ook nog eens 360 graden diffuus licht verspreiden, transformeren ze de ruimte meteen als je ze aanzet. Het maakt daarvoor niet uit hoe groot de kamer in kwestie ook is.

Audo Copenhagen Hashira bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen Hashira collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.