Audo Copenhagen Umanoff

Zelden zien we zo’n veelzijdige collectie als de Umanoff serie van Audo Copenhagen. In deze collectie vind je vele verschillende soorten producten. Van een plantenbak tot een bijzettafel en van een hanglamp tot een wijnrek. Je kunt dus gemakkelijk een hele ruimte restylen door gebruik te maken van de items uit deze schitterende collectie. Ook qua stijl is er genoeg variatie. En dan hebben we het niet alleen over het materiaal, maar ook over de vorm en de afwerking. De Umanoff collectie van Audo Copenhagen werd al in 1960 ontworpen door Arthur Umanoff. Umanoff was toentertijd een grote speler op het gebied van mid-century modern design. In samenwerking met zijn dochter Wendy bracht Audo Copenhagen de collectie nu opnieuw uit zodat ook jij ervan kunt genieten.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Design van Audo Copenhagen en Umanoff

De Umanoff collectie werd op de markt gebracht door Audo Copenhagen, die bekend staan om hun prachtige meubels, accessoires en lampen collectie. Dat gebeurde jaren nadat de individuele items ontworpen werden. De grote passie van Audo Copenhagen is het laten samensmelten van mens en ruimte. Een beetje alsof de ruimte het individu weerspiegelt. Bij de Umanoff collectie van Audo Copenhagen is dat dan ook zeker gelukt! Ook heeft het merk een sterke voorliefde voor natuurlijke materialen en daar maken ze dus ook in bijna iedere nieuwe serie gebruik van. Je raadt het al: dat zien we dus ook terug in de producten uit deze collectie. Neem een kijkje tussen de mooie items en kies je favorieten. En geen zorgen, dat mogen er ook gerust meer zijn. Welke items staan straks bij jou thuis te shinen?

Veel opties in de Umanoff serie van Audo Copenhagen

Dat de Umanoff collectie van Audo Copenhagen uitgebreid is, hadden we je al verteld. Een paar van deze items zetten we graag nog even in de spotlight. Ten eerste: kijk eens even naar de Umanoff hanglamp. Wat een schitterend exemplaar om te zien. Deze hanglamp is klein van formaat en tegelijkertijd groots in klasse. Spreekt het goud in de hanglamp je aan? Kijk dan ook eens naar de Umanoff bijzettafel medium of de Umanoff kandelaar. Al deze ontwerpen combineren prachtig walnoothout met messing. Deze mix van materialen is typerend voor Audo Copenhagen. Wil je het geheel graag helemaal afmaken? Bekijk dan eens het fraaie Umanoff wijnrek. Deze is gemaakt van staal en leer en biedt plek aan acht van je favoriete wijnflessen.

Audo Copenhagen Umanoff Bulb bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Audo Copenhagen Umanoff collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.