Audo Copenhagen Norm

De Audo Copenhagen Norm serie is een verzameling van diverse producten ontworpen door Norm Architects. De ontwerpers van deze studio zijn heel veelzijdig. Ze werken in diverse disciplines zoals interieurdesign, industrieel ontwerp, maar ook fotografie en grafisch ontwerp. In al het werk wat ze maken ligt de focus op kwaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid. En dat is precies waar Audo Copenhagen en Norm Architects elkaar vinden en waarom de samenwerking zo succesvol is. Neem de Norm peper- en zoutmolen. Deze krachtige en vriendelijke Norm peper- en zoutmolen blijft een leven lang overeind staan. Er zijn verschillende kleuropties zodat iedereen wel een passend exemplaar kan vinden. Dit gaat van klassiek blauw tot altijd sterk zwart/wit, en van glimmend messing tot keramiek. Welke past het best bij jouw keukenpersoonlijkheid?

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-16 van 16 producten Sorteren op 1-16 van 16 producten Terug naar boven

Tijdloosheid van Audo Copenhagen

Dit Deense merk heeft al aantal designklassiekers op zijn naam staan en wordt gekenmerkt door een tijdloze stijl. Deze tijdloosheid van het merk sluit naadloos aan op het interieur van nu. De producten bestaan uit minimalistische lijnen en kwalitatief sterke materialen wat maakt dat ze niet snel gaan vervelen. De eenvoud straalt kracht en rust uit. Een hele fijne toevoeging voor een prettige leefomgeving waar je helemaal tot rust kunt komen. Én makkelijk te combineren met verschillende andere stijlen. Het merk weet de kwaliteiten van verschillende ontwerpers en ambachtslieden op een perfecte manier samen te brengen. Met als resultaat dat Audo Copenhagen een heel divers assortiment heeft vol prachtige accessoires, meubels en lampen, die zowel functioneel als comfortabel en esthetisch zijn. Een echte verrijking voor het moderne dagelijkse leven.

Zachtheid van Audo Copenhagen in Norm producten

De producten uit de Audo Copenhagen Norm collectie hebben een vriendelijke en zachte uitstraling. Dit komt onder andere omdat er veel met ronde vormen is gewerkt. Neem de Norm Wall Mirror spiegel. Een normale passpiegel heeft vaak vierkante hoeken, maar deze langwerpige Norm spiegel geeft meteen een zacht gevoel. De vorm is geïnspireerd op het verleden, maar nog steeds relevant en inspirerend. Je kunt hem zowel horizontaal als verticaal gebruiken. Het is maar net waar je hem voor wilt gebruiken. De Norm theepot is ook geïnspireerd op het verleden, maar dan op die uit het oosten. De moderne vertaling maakt het door de transparantie en het technische theezakje makkelijk de thee op de voor jouw perfecte sterkte te krijgen. Zo komen het heden en het verleden op een perfecte manier samen.

Audo Copenhagen Norm bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen Norm collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.